Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boogschutter-seizoen 2023 is begonnen – dit is de energie
0
Zon

Boogschutter-seizoen 2023 is begonnen – dit is de energie

Boogschutter-seizoen

Woensdag 22 november 2023 start het Boogschutter-seizoen: de zon staat dan in teken Boogschutter. Deze energie is niet alleen te merken bij mensen met sterrenbeeld Boogschutter. Iedereen krijgt een beetje van deze avontuurlijke vibe mee de komende weken. Wat dat betekent lees je in dit artikel!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Kenmerken sterrenbeeld Boogschutter

Vuurteken Boogschutter is het sterrenbeeld van avontuur, expansie en vrijheid. Als jij een Boogschutter bent of iemand kent die dat is, herken je waarschijnlijk de constante drang naar ontdekking en de ontembare geest die dit teken kenmerkt. Boogschutters zijn eeuwig optimistisch, altijd op zoek naar kennis en wijsheid. Ze kunnen niet worden beperkt. Ze zijn de filosofen van de dierenriem, altijd klaar om diepe vragen te stellen en de horizon zowel letterlijk als figuurlijk te verkennen. Bij hen staat de vraag ‘Wat als?’ centraal in hun leven.

Zon in Boogschutter: wat betekent dit?

Wanneer de zon zich verplaatst naar het teken van de Boogschutter, voel je een zucht van verlichting en een nieuwe golf van optimisme die door de lucht stroomt. Na de intensiteit en diepgang van Schorpioen-seizoen 2023, brengt Boogschutter een frisse wind van avontuur, openheid en een verlangen naar vrijheid met zich mee. Het is een periode waarin je je beperkingen wilt overstijgen en je visie wilt uitbreiden. Of het nu gaat om een nieuwe reis, het leren van een nieuwe vaardigheid of het aangaan van een uitdagend nieuw project: de (positievbe) energie is er om je te ondersteunen.

Je zult merken dat mensen meer openstaan voor nieuwe ervaringen en ideeën. Het gesprek verschuift van diepe emotionele onthullingen naar grootse ideeën en filosofische debatten. Dit is het moment om je dromen en ambities te verkennen, omdat de energie van Boogschutter je de moed en het zelfvertrouwen geeft om grote stappen te zetten.

Boogschutter-seizoen 2023: dit betekent het voor elk sterrenbeeld

Wat kun jíj de komende weken verwachten? Scroll gauw door naar je sterrenbeeld en ontdek de boodschap.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Dit is voor jou de tijd om echt de handen uit de mouwen te steken en iets nieuws te proberen. Je voelt een sterke drang naar avontuur en misschien zelfs de behoefte om te reizen. Maak plannen, stel doelen en ga ervoor. Je zult merken dat je veel meer bereid bent om risico’s te nemen.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Boogschutter-seizoen 2023 daagt je uit om verder te kijken dan je comfortzone. Dit is het moment om je te verdiepen in filosofische thema’s of om nieuwe culturele ervaringen op te doen. Je kunt je ook aangetrokken voelen tot cursussen die je wereldbeeld verruimen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Je natuurlijke nieuwsgierigheid krijgt een boost tijdens deze weken. Dit is het perfecte moment om diepere en meer betekenisvolle gesprekken te voeren. In relaties zoek je nu meer naar een intellectuele dan naar een louter fysieke connectie.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Je focus verschuift naar je werkomgeving en je dagelijkse routine. Je voelt de drang om je leven meer in balans te brengen en mogelijk nieuwe gezondheidsgewoonten te ontwikkelen. Overweeg om iets totaal nieuws te proberen om je welzijn te verbeteren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Je voelt een golf van creatieve energie en zelfexpressie. Dit is het moment om jezelf opnieuw te ontdekken en de wereld te laten zien wat je in huis hebt. Of het nu gaat om kunst, muziek of schrijven: je zult je geïnspireerd voelen door de energie van zon in Boogschutter.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Je aandacht gaat uit naar je thuisomgeving en familie. Je wilt je omringen met liefde en warmte en je hebt de neiging om meer tijd en energie te steken in het verbeteren van je huiselijke leven. Misschien is dit het moment om een reis met dierbaren te plannen?

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Je sociale leven komt in een stroomversnelling. Dit is een uitstekende tijd om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten. Je vindt het makkelijker om je ideeën en gedachten te communiceren, waardoor dit ook een goed moment is voor schrijven en spreken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Voor jou, lieve Schorpioen, is Boogschutter-seizoen 2023 een periode van reflectie. Na de intensiteit (en soms rollercoaster) van je eigen seizoen is dit het moment om deze recente gebeurtenissen te verwerken. Je kunt je richten op het verbeteren van financiële en materiële stabiliteit, voortbouwend op de transformaties die je al hebt doorgemaakt. Goed om te doen, zo richting het einde van 2023.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Dit is jouw seizoen en alles draait om jou. Het is een perfecte periode van hoge energie, kansen en avontuur. Dit is het moment om te gaan voor wat je echt wilt in het leven!

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Deze komende weken dienen als een periode van reflectie en voorbereiding, voor je eigen seizoen dat er aankomt. Je bent bijna aan de beurt. Het is daarom nu een goed moment om na te denken over wat je het komende jaar wilt bereiken en welke stappen je moet nemen om daar te komen.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Je zult je meer aangetrokken voelen tot groepen en gemeenschappen die je idealen delen. Dit is een geweldige tijd om je sociale kring uit te breiden en om meer betrokken te raken bij maatschappelijke of activistische zaken.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Je bent nu meer gericht op je carrière en hoe je jezelf aan de wereld presenteert. Dit is een uitstekende periode om na te denken over je lange-termijndoelen en om actieve stappen te nemen om deze te bereiken.

Wanneer is Boogschutter-seizoen 2023?

Boogschutter-seizoen begint wanneer de zon het teken Boogschutter in gaat, op 22 november. Deze transit duurt tot en met 21 december. Daarna gaat de zon in Steenbok. Hierover later meer.

(2) Comments

  1. Hi Nadi, horoscoop schorpioen ontbreekt 😉

    1. Wat scherp, helemaal gemist! Hij staat er nu bij 💗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨