Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boogschutter-periode 2020: nieuwe inspiratie en prikkels
0
Zon

Boogschutter-periode 2020: nieuwe inspiratie en prikkels

Boogschutter-seizoen

Zondag 22 november start de Boogschutter-periode 2020. De zon verandert dan van waterteken Schorpioen naar vuurteken Boogschutter. ♐ Dit is de energie van Boogschutter in zon! ✨

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Elke 30 dagen gaat de zon over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit sterrenbeeld, ongeacht of je dat teken in je geboortehoroscoop hebt of niet.

Boogschutters – een waar vuurteken – zijn avontuurlijk, filosofisch en ambitieus. Zoals ’t teken hiervan – de Centaur – al doet vermoeden, zijn Boogschutters dualistisch van aard. Enerzijds zijn zij menselijk en snappen ze hoe en wat er moet gebeuren, anderzijds zijn ze mythisch en kunnen ze verdrinken in avontuurlijke (en soms onrealistische) ideeën.

Boogschutter-periode 2020 duurt van 22 november tot en met 21 december en deze periode staat symbool voor nieuwe inspiratie en (fysieke) prikkelingen. Ontdek nieuwe ideeën en breid je kennis uit, bijvoorbeeld door op YouTube te kijken naar tarot-lezingen of door te luisteren naar spirituele audioboeken. Op die manier blijf je jezelf uitdagen en inspireren, zonder dat je je huis of omgeving hoeft te verlaten.

Kenmerken van sterrenbeeld Boogschutter

SymboolCentaur
Periode22 november – 21 december
HeerJupiter
ElementVuur
KleurPaars, donkerblauw
PolariteitPositief
LichaamsdelenHeupen, dijen, bekken en lever
KernwaardeZin geven

Astrologische agenda voor de Boogschutter-periode 2020

Neptunus retrograde 2020 loopt deze periode ten einde, dat is op zaterdag 28 november. Na vijf maanden een ‘sluier over onze hersenen’ te hebben geplaatst, krijg je vanaf nu weer meer ruimte voor je fantasie en verbeelding. Maandag 30 november staat de volle maan in luchtteken Tweelingen 🌕.

Dinsdag 1 december gaat Mercurius over in Boogschutter. Communicatie wordt helderder, maar deze transit kan het moeilijk maken om je te focussen op dat wat je moet doen. Er is ook zóveel te ontdekken!

Maandag 14 december staat de nieuwe maan in teken Boogschutter. Hoewel de energie van deze maan flink aanwezig is, is het – ondanks wat we normaal adviseren rondom de nieuwe maan – geen goed moment om iets nieuws te beginnen of om belangrijke contracten en documenten te ondertekenen.

Een dag later, dinsdag 15 december, gaat Venus over in Boogschutter. Nóg een planeet in dit vuurteken! Als ‘t gaat om liefde worden we wat losser en avontuurlijker. Ook gaat op deze dag Chiron retrograde na een periode die ons heeft geholpen bij genezing en inzichten weer direct lopen.

Woensdag 16 december gaat Saturnus terug in Waterman. De invloed van deze planeet verschuift dan weer van traditioneel en ouderwets naar modern en toekomstgericht – precíes zoals disruptief Waterman dat ook als energie geeft. Ook Jupiter gaat deze dag over naar Waterman. We zien – collectief – nieuwe kansen om te groeien en om uit te breiden.

Op de valreep van 2020 vindt er – op basis van bovenstaande transits – nog een zeldzame uitlijning plaats. De uitlijning tussen Saturnus en Jupiter in Waterman: The Great Conjunction. Dit duurt van maandag 21 december 2020 tot en met dinsdag 29 december 2020. Lees hier meer over deze bijzondere ontmoeting van de planeten.

Na 21 december gaat de zon over van vuurteken Boogschutter naar aardeteken Steenbok. Dit is de donkerste en kortste dag van het jaar. Een goede dag om in onszelf te keren en onze focus te richten op familie, vrienden en leefomgeving.

De zon gaat iedere 30 dagen over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. De Boogschutter-periode 2020 duurt van 22 november tot en met 21 december. Hierna dient aardeteken Steenbok zich aan. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨