Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boodschap voor tweelingzielen november 2021
3
Tweelingzielen

Boodschap voor tweelingzielen november 2021

Boodschap voor tweelingzielen november 2021

November is een bijzondere maand met onder andere een nieuwe maan in Schorpioen, lichtjesfeest Divali, een volle maan in Stier en de start van eclipsseizoen. Wil je weten wat november gaat brengen voor tweelingzielen en je tweelingzielenproces? Lees dan dit artikel, inclusief kaartlegging, van gastredacteur Natasja.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Nieuwe maan in Schorpioen en Divali

Woensdag 4 november is er nieuwe maan in Schorpioen én lichtjesfeest Divali. Op deze dag zal er tussen tweelingzielen veel oud zeer (vanuit vorige levens) naar boven komen. Ook gebeuren er nu veel dingen om ons heen. Deze collectieve energie is voelbaar. Dit kan samengaan met een rollercoaster aan angstgevoelens en (diepgewortelde) emoties.

Divali is een van de belangrijkste feesten in het hindoeïsme. Dit feest staat voor het overwinnen van al het goede tegenover het kwade, maar ook voor de overwinning van het licht over de duisternis. Dit is een prachtige en passende boodschap voor alle tweelingzielen, maar ook voor lichtwerkers.

Veel tweelingzielen worden na de nieuwe maan van deze maand tot aan het einde van het jaar nog meer in de richting hun ware zelf geduwd. Ze ontdekken waarom ze hier zijn en willen hun lichtje laten schijnen. Dit kan veel losmaken.

Legging voor tweelingzielen november 2021

Voor deze maand heb ik een kaartlegging gedaan met het prachtige The Lemurian Starchild Oracle deck. Hier zijn de volgende kaarten uit gekomen:

  • Dove of peace
  • Stepping Stones
  • Breathe the Sun
  • Know Yourself
Legging voor tweelingzielen november 2021

De ‘Dove of peace‘ vraagt je dicht bij je hart te blijven en te voelen wat voor jou klopt. Jouw eigen waarheid en misschien die van je tweelingziel zal een grote rol spelen deze maand. Een dag na de nieuwe maan verschuift Mercurius ook naar waterteken Schorpioen. Voor jou en je tweelingziel kan dit juist op het gebied van communicatie voor meer diepgang zorgen. Wellicht zullen onuitgesproken gevoelens voor elkaar in alle openheid en eerlijkheid met elkaar kunnen worden besproken.

De kaart ‘Stepping Stones‘ zegt dat je rondom deze dag, maar ook deze maand, alles stap voor stap en per dag mag bekijken. Niets is wat je denkt wat het is in de maand november. We zitten aan de start van eclipsseizoen en de volle maan met gedeeltelijke maansverduistering kan echt voor hele onverwachte wendingen en gebeurtenissen zorgen. Dingen die tot nu toe verborgen waren, worden aan het licht gebracht.

De kaart ‘Breathe the Sun‘ vraagt je om in het hier en nu te blijven en in je eigen kracht of (zon)licht te blijven staan. Zoals ik al zei kun je rondom de volle maan in Stier voor nogal onverwachte gebeurtenissen kunnen komen te staan. Er rest je dus niets anders dan dicht bij jezelf blijven en naar jezelf, maar ook richting je tweelingziel, niet vanuit het ego te reageren (projecteren).

Vanaf nu tot aan het einde van het jaar 2021 zullen veel tweelingzielen, maar ook lichtwerkers, in de zogenoemde ‘afrondingsfase’ zitten. Er gaan dingen veranderen voor tweelingzielen. Wat precies is voor iedereen weer anders. Belangrijk is om zoveel mogelijk je eigen licht en ‘zonnetje’ te zijn. Blijf bij wat jou doet laten stralen. Hiermee kun je alles wat er op je pad komt overwinnen.

Boogschutter-energie

Na de volle maan van november begint op 22 november 2021 het Boogschutter-seizoen. Hiermee komen we een beetje uit de emotionele en diepgaande energie van Schorpioen-seizoen. Tweelingzielen zullen richting de feestmaand wat meer lucht en ademruimte krijgen rondom hun tweelingzielenproces. Boogschutter zorgt namelijk voor meer plezier en passie.

En over plezier maken gesproken… De kaart ‘Know Yourself’ staat voor meer plezier maken. Ook houdt ze in haar hand vuur vast: Boogschutter is een vuurteken.

Engelenpoort 11 november 2021

Donderdag 11 november (11/11) is een Engelenpoortdag. Een dag waarin de trilling of frequentie van de aarde hoog is en de sluier tussen hemel en aarde dunner is. Dit is voor tweelingzielen een belangrijke en speciale dag. Verwacht op deze dag veel boodschappen van de engelen en tekens van het universum, zoals het zien van dubbele getallen of het vinden van veertjes.

Lees ook ‘De spirituele betekenis van 11 november 2021 (11/11)

Tot slot…

En terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat er voor de komende dagen weer zonnevlammen worden verwacht. Wanneer dit gaande is wordt het magnetische veld rondom de aarde verstoort. Voor jou en je tweelingziel betekent dit misschien nog meer olie op het vuur. Ook als je in een helingsproces zit met jezelf.

Naast de reguliere ascentiesymptomen van een tweelingzielenproces, kunnen zonnevlammen ook een behoorlijke impact hebben op je lichaam. Want alles wat er al speelt wordt door deze zonnevlammen en het verstoorde energetische veld rondom de aarde nog meer versterkt. Zorg dus goed voor jezelf! Drink genoeg water, rust uit wanneer dit kan en wees lief voor jezelf.

Richting het einde van november ben je (alleen of samen met je tweelingziel) door zulke diepe emoties heengegaan, dat je daardoor weer beter weet wie JIJ bent. Verwacht in december en richting het einde van het jaar weer wat meer overzicht voor jezelf en je tweelingzielenproces. Lees hierover ook ‘Tweelingzielen opgelet: dit moet je weten over eclipsseizoen 2021‘.

Meer leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨