Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Boogschutter voor tweelingzielen (4 juni 2023)
0
Tweelingzielen

Volle maan in Boogschutter voor tweelingzielen (4 juni 2023)

Volle maan in Boogschutter voor tweelingzielen (4 juni 2023)

Zondag 4 juni om 05:43 is er een volle maan in het avontuurlijke en vurige teken van de Boogschutter. Lees hier over de energie van deze volle maan voor tweelingzielen, geschreven door Natasja van Twinflame Rollercoaster Life.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

De Boogschutter jaagt het liefst z’n dromen passies na en gaat hier ook echt voor. Dit is een hele mooie volle maan om op voort te borduren voor wat jouw dromen en verlangens zijn. Deze mag je nu ook echt waar gaan maken. Tweelingzielen zullen deze vurige volle maan intens ervaren (met elkaar of energetisch). want deze volle maan met al haar vurige energie duwt je/jullie vooruit. Ook naar stukken of gebeurtenissen waarover je liever niet naar huis toe schrijft, maar die wel noodzakelijk zijn (vanuit jullie zielsmissie) om vervolgens met de Zomerzonnewende (op de helft van het jaar) te zijn waar je hoort te zijn.

Lees meer over de Zomerzonnewende in het artikel van juni.

Maan in Boogschutter versus zon in Tweelingen

De zon staat in het tegenovergestelde teken van de Tweelingen. Het teken van de Tweelingen hoeft niet zo nodig heel veel diepgang, waar de Boogschutter dat wel graag wilt. Tweelingen zijn veel meer bezig met het hier en nu, terwijl de Boogschutter hun dromen en wensen voor de komende jaren al helemaal gevisualiseerd hebben. Dit maakt deze volle maan met deze tegenovergestelde tekens en energieën verwarrend en vermoeiend (voor jezelf vooral), maar ook dat je hoogstwaarschijnlijk in het hier en het nu wilt zijn en het het hele tweelingzielenproces wat oppervlakkig wilt houden. Dit is ‘fijne zelfbescherming’, maar door de Boogschutter-energie wordt je deze volle maan eigenlijk juist gedwongen om de diepte in te gaan.

Voor tweelingzielen kan dit betekenen dat het vuurtje tussen jullie weer oplaait. Ook als jullie fysiek niet samen zijn, kunnen je gedachtes en gevoelens naar elkaar afdwalen en kan je energetisch gezien ook echt intense momenten ervaren rondom jouw tweelingziel of zielsconnectie. Het verlangen om samen te zijn, samen dingen te ondernemen of samen op reis te gaan is groot.

Tweelingzielen of zielsconnecties die moeite hebben met het erkennen van hun gevoelens voor of over elkaar worden door het intense vuur van de Boogschutter gedwongen om naar hun gevoel te luisteren en het vuur en de passie die jullie voelen voor elkaar te erkennen (vooral naar jezelf). En om die energie door je heen te laten werken.

Door deze volle maan en de krachtige, moedgevende energie van de Boogschutter kan je misschien ook net weer een duwtje in de goede richting krijgen op andere vlakken, misschien wel voor een nieuwe baan, nieuw huis of het starten van je eigen bedrijf. Dit kan allemaal net even wat meer onder de aandacht worden gebracht, omdat veel tweelingzielen een zielsmissie hebben, die nu echt van de grond mag gaan komen (of dat er een verandering mag worden aangebracht hierin)…

Maar de doorgaans hele mooie en vurige energie (en waar ik het hierboven allemaal over gehad) kan worden afgeremd omdat Saturnus hier een vierkant maakt zowel met de zon en de maan. Een vierkant staat in de astrologie voor spanning en conflicten en Saturnus (Lord of Karma) zal hier zeker weten z’n invloed laten doorwerken. En vergeet de Tweelingen-energie niet. Je kan je door dit aspect afgeremd voelen in al je dromen en verlangens, de brui eraan willen geven, maar het kan je juist ook nog meer daadkracht geven om alles te verwezenlijken. Gebruik dan ook die transformerende energie voor jezelf en in je tweelingzielenproces. Het brengt je dichter bij jezelf, geeft je/jullie duidelijkheid of brengt jullie misschien wel meer vooruit. Dichter bij je/jullie zielsmissie en jullie dromen/zielsverlangens.

Lees ook: Deze vier sterrenbeelden merken het meest van de volle maan van 4 juni 2023

Deze volle maan is daarom ontzettend krachtig om te manifesteren. Een gevoel van tweestrijd en conflict zal er zeker zijn, maar dat is met een volle maan eigenlijk wel een standaard gegeven (vooral voor tweelingzielen). De kunst is hoe je al die verschillende energieën en krachten van ‘grootmoeder maan’ kan gebruiken voor jezelf om te helen, los te laten en dit te transformeren en dit om te zetten naar iets positiefs voor jezelf en je tweelingzielenproces.

Deze volle maan is erg belangrijk, want het geeft jou en/of je tweelingziel zoals ik in het begin van het artikel al schreef een ‘vurig duwtje in je rug’ naar het nieuwe begin van de Zomerzonnewende van 21 juni 2023.

Fijne volle maan!

Liefs van Natasja

Meer weten over de energie voor jou en je tweelingziel? Boek nu jouw volle maan reading voor tweelingzielen bij Twinflame Rollercoaster Life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨