Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat zijn Akasha kronieken (en hoe kan dit jou helpen in je tweelingzielenproces)?
8
Spiritualiteit Tweelingzielen

Wat zijn Akasha kronieken (en hoe kan dit jou helpen in je tweelingzielenproces)?

Wat zijn Akasha kronieken (en hoe kan dit jou helpen in je tweelingzielenproces)?

Akasha kronieken: wat zijn dat? Akasha kronieken kun je zien als een soort database of bibliotheek. Het is de energetische blauwdruk/het archief van je ziel, van zowel dit leven als van vorige levens. Wil je weten wat Akasha is, hoe je je Akasha kronieken kunt openen en hoe de Akasha kronieken jou kunnen helpen bij het tweelingzielenproces? Lees dan verder!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Akasha: de blauwdruk van je ziel

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit (energetisch) archief staat bekend als de Akasha kronieken en bevat informatie over jouw ziel en levensreis – en die van alle andere levende wezens op aarde. Jouw ziel is ooit gestart bij de ‘Bron’. Zo noem je het eerste leven dat jouw ziel heeft ervaren. In je eigen Akasha kronieken, je levens-bibliotheek, zit alle informatie en energie opgeslagen vanaf ‘t begin van jouw ‘Bron’.

De naam ‘Akasha’ komt uit het sanskriet en het betekent hemel, ether of uitspansel. Wanneer je gebruikt maakt van de Akasha kronieken komt er altijd een helende energie vrij. Dit wordt ook wel het licht van de Akasha genoemd. Die helende energie kun je zowel direct als op latere termijn inzetten voor inzichten, kracht en heling.

Voorheen waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen. Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel? Auteur Linda Howe heeft een methode ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot deze bron van wijsheid en je energetisch geheugen. Meer over deze methodiek lees je in het boek ‘Akasha – De Akasha kronieken‘.

Meesters, Leraren, Dierbaren en de Heren van de kronieken

In ieders Akasha kronieken zijn Meesters, Leraren en Dierbaren te vinden.

De Dierbaren zijn overleden dierbaren die jouw ziel ooit heeft gekend. Dat kan dus best iemand zijn die jij in dit leven niet kent, maar die jij in vorige levens wel hebt gekend.

De Leraren (ook wel opgestegen meesters) komen tot jou wanneer je een (levens)les hebt te leren. Je kunt ze tussentijds ook aanroepen wanneer je vragen hebt. Ze zijn er dus niet altijd en ze kunnen per keer verschillen.

De Meesters zijn al bij jou sinds de ‘Bron’ van je ziel. Helemaal vanaf ‘t begin van je bestaan, dus. Met hen heb jij je persoonlijke plan gemaakt. Het pad dat jij volgt, in welk leven dan ook. In dit plan zit ook het tweelingzielen-plan opgeslagen. Omdat de Akasha-energie de blauwdruk is van jou ziel, kan je door het werken met je eigen Akasha kronieken dus inzichten krijgen in je eigen proces en de daarbij horende (levens)lessen, zielsafspraken en contracten. Hierdoor zul je dus bijvoorbeeld een stuk bewuster in je tweelingzielenproces staan. Daar lees je verder in dit artikel meer over.

Tot slot heb je nog de ‘Heren van de kronieken’. Zij bewaken de Akasha bibliotheek, om het maar zo te zeggen. Zij zijn de poortwachters en zullen alleen de informatie verstrekken wanneer jij er aan toe bent.

Ben jij benieuwd naar wie de opgestegen meesters zijn en wil je daar op een speelse manier mee verbinden? Bekijk dan het speciale Opgestegen Meesters orakelkaarten van Doreen Virtue.

Akasha kronieken en het tweelingzielenproces

Zit je in een tweelingzielenproces, dan heb je uiteraard vragen. Je bent op zoek naar antwoorden. Vooral in het begin heb je geen idee wat je overkomt en wat de bedoeling nou allemaal is. Er komen vaak heftige emoties bij kijken.

Natuurlijk staat er op internet genoeg over tweelingzielen en kun je kaartleggingen, healingen en meditaties doen… maar uiteindelijk heb je je eigen unieke pad te bewandelen. Dit pad is al uitgekozen en vastgelegd in jouw eigen plan, maar hoe het precies loopt dat weten alleen jouw ziel en je Meesters.

Naarmate je verder komt in het tweelingzielenproces, zul je meer en meer in verbinding staan met je ziel en je ware jij. De leerpunten en lessen die je hebt en de doelen die je wilt behalen… Het is niet altijd even makkelijk, maar je gidsen en je tweelingziel zullen je hierbij (al dan niet onbewust) helpen en leiden!

Je gaat leven vanuit je hart en steeds beter in verbinding staan met je ziel. Je haalt veel uit de ontmoetingen en spiegelmomenten met je tweelingziel, maar omdat de energie en aantrekkingskracht (en afstoting) tussen tweelingzielen vaak zo enorm aanwezig en heftig is, is het fijn om daarnaast te werken met de Akasha kronieken om je terug te brengen naar de essentie van jouw bestaan. Zo kun je zelf weer zien en voelen wat jouw ziel wil en nodig heeft, en wat jouw (of jullie!) zielsmissie nou eigenlijk is.

Akasha kronieken openen: zo kun je er zelf mee aan de slag

Er zijn diverse manieren om te werken met je Akasha-energie. Zo kan je bijvoorbeeld een Akasha reading doen bij een (tweelingzielen)reader. Deze kan jou voorzien van de inzichten die je nodig hebt in je proces. Een andere manier is om zelf te werken met je Akasha kronieken. Je leert hoe in het boek ‘Akasha – Helen met de Akasha kronieken‘ van Linda Howe, maar een onderdeel van toegang tot deze persoonlijke bron van wijsheid is het Pathway Prayer Process.

Tot slot…

Werken met de Akasha kronieken is een mooie manier om inzichten te verkrijgen en te helen. Oude pijnpunten en levenslessen kun je hiermee ‘opschonen’. Ook kun je het gebruiken om weer in contact te komen met jouw ziel. Daarmee doorloop je beter je tweelingzielenproces én je eigen zielsmissie!

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨