Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Schorpioen (november 2021)
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Schorpioen (november 2021)

Nieuwe maan in Schorpioen

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Donderdag 4 november staat de nieuwe maan om 22.14 uur in Schorpioen. Deze maan moedigt je aan om inner work te doen. Om diep te gaan en je schaduwzelf te verkennen. Het starten van dingen (projecten, gesprekken, relaties, etc.) kan moeilijk zijn, maar vertrouw op jezelf. Als je ‘t doet tijdens deze periode dan zal het leiden tot krachtige transformaties! Lees hier meer over de nieuwe maan in Schorpioen van 4 november 2021.

Traditioneel gezien wordt de nieuwe maan in Schorpioen beschouwd als een krachtige nieuwe maan voor het loslaten, opschonen en veranderen van je leven. Dit komt omdat Schorpioen het sterrenbeeld is dat heerst over dood, wedergeboorte en (spirituele) transformatie. Verwacht dus veranderingen in je leven.

Daar tegenover staat dat je je geneigd kan voelen om alles zwart of wit te zien. Alles of niets: er is geen tussenweg. Ook kan je je snel ‘exposed’ en uitgekleed voelen, terwijl er niets aan de hand hoeft te zijn. Nieuwe maan in Schorpioen schijnt licht op verborgen geheimen. Verwacht achter waarheden te komen en verwacht ‘zwakke’ punten in anderen te ontdekken. Klopt het verhaal wel wat jou wordt verteld?

In welke mate de nieuwe maan van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Ben jij Schorpioen of heb jij Schorpioen in je Maan of Venus, dan wordt de energie op ‘t gebied van emotie (maan) of liefde (Venus) wat intenser. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

Inner child work

Om inner work te doen en op zoek te gaan naar je inner child (om te transformeren en helen), kun je gebruik maken van de ‘Het helen van je innerlijke kind‘ boek en kaarten. Het boek en de kaarten zullen je helpen om je te herinneren wat je diep in jezelf wel weet, maar in het dagelijks leven misschien bent vergeten. Gebruik de boodschappen van je innerlijke kind als krachtbron om moed en zelfvertrouwen te krijgen!

Rituelen en affirmaties voor de nieuwe maan in Schorpioen

Gebruik de energie van de nieuwe maan in Schorpioen optimaal in je voordeel met deze nieuwe maan rituelen. Zet je intenties op papier en plant dat zaadje om van je leven je droom leven te maken!

Ben je op zoek naar affirmaties voor bij deze nieuwe maan? In het artikel ‘Affirmaties voor de nieuwe maan‘ geven wij je tips voor nieuwe maan affirmaties en lees je hoe je jouw affirmaties ’t beste het universum in kunt sturen.

Zet je intenties rondom transformatie, wedergeboorte en ontdekkingen

Het thema van je intenties? Die zijn gelinkt aan de energie van waterteken Schorpioen. Dus zet je intenties rondom transformatiewedergeboorte en je ontdekkingen. Lees ook goed bovenstaande energie door om te zien of je aanknopingspunten kan vinden met lessen die je zelf wil leren.

Moon Calendar 2023 scheurkalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨