Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen december 2022: licht & liefde
0
Tweelingzielen

Tweelingzielen december 2022: licht & liefde

Tweelingzielen december 2022: licht & liefde

Hoe zal deze laatste maand van het jaar gaan? Er is veel (warme) communicatie, er zijn hogere lichtfrequenties en een aantal retrogrades. In dit artikel van twinflame expert Natasja lees je over de energie voor tweelingzielen december 2022.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat een verademing om dit artikel nu te schrijven. Waarom? Oktober en november stonden in het teken van het eclipsseizoen, engelenpoortdagen en veel energetische updates. Maar nu is het de laatste maand van 2022. De afrondingsfase is nu aangebroken. In december kunnen we enigszins weer wat (opgelucht) ademhalen.

De innerlijke, energetische (transformatie)processen tussen tweelingzielen en zielsconnectiesb lijven natuurlijk wel doorlopen, die zijn niet ineens zomaar weg en kunnen nog steeds heel erg intens zijn. Juist omdat veel tweelingzielen hun processen (net zoals het jaar) aan het afronden zijn.

Retrogrades in december

Er zijn nog steeds een aantal planeten in retrograde. Chiron, Uranus en Mars zijn nog bezig met hun rondes (hoewel op 4 december Neptunus weer direct zal gaan). Met Neptunus weer direct kan dit betekenen dat je erachter komt dat de vork toch iets anders in de steel zit rondom je tweelingziel. Het is anders dan je dacht… Neptunus retrograde kan ervoor gezorgd hebben dat je bepaalde dingen (tussen jou en je tweelingziel) niet helemaal helder zag. Ook kon deze retrograde voor veel verwarring hebben gezorgd tussen jullie.

Volle maan in Tweelingen

Op 8 december (op mijn verjaardag, 🥳 dus hou mijn socials in de gaten) is er een volle maan in Tweelingen. Deze maakt op dezelfde dag een conjunctie met planeet Mars (die nog steeds retrograde loopt). Dit is de laatste volle maan van het jaar. De zon staat in Boogschutter, het tegenovergestelde teken van Tweelingen. Met de ‘remmende’ energie van Mars en de Zon in Boogschutter kun je deze volle maan geconfronteerd worden met al je gevoelens die je het liefst naar buiten wilt communiceren of wilt laten zijn (uiten). Maar dit voor je gevoel (door het overdenken van de Tweelingen) en remmende werking niet kan (gevoelsmatig). Een tweelingziel in jouw omgeving zal jou hierop (nog meer) kunnen triggeren.

Hogere lichtfrequenties

Misschien heb je het al wel ergens voorbij zien komen, maar we kunnen er niet meer om heen: het magnetisch veld aan veranderen. Wat ik hiermee bedoel? De aarde wordt (zogezegd) geüpdatet met hogere lichtfrequenties (onzichtbaar voor het blote oog). Daarom is het belangrijk om geaard te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Dus water drinken en toegeven aan je moeheid, waar dit maar kan. De aarding van de aarde is veranderd en dit gaat nog wel even door de komende tijd. En dit vergt aanpassingen van je fysieke lichaam. Dat kost veel energie.

Zonnestormen en energie

Op het moment dat ik dit artikel nu schrijf zijn er weer zonnestormen met hele hoge Kp’s (het aantal Kp’s geeft aan wat de mate van verstoring is als gevolg van zonnestormen). Zonnestormen hebben invloed op jouw energetische lichaam. Ze gooien jouw aarding helemaal in de war omdat ze het magnetische veld van de aarde verstoren. Tweelingzielen merken dit. Tweelingzielen, lichtwerkers en zielsconnecties hebben namelijk niet alleen te maken met het afstemmen op elkaar, maar ook met afstemming van de nieuwe, hogere lichtfrequenties van de afgelopen tijd. In jouw alledaagse processen met jezelf en je tweelingziel kan dit invloed hebben op hoe jij reageert. Of bijvoorbeeld welke energie jij van je tweelingziel overneemt, of je niet goed kunt aarden of juist last krijgt van extreme vermoeidheid (omdat je bezig bent alle energieën te verwerken en integreren. Dit is bewust én onbewust. En dit zal in december 2022 ook het geval zijn, mede door de Engelenpoortdagen 2-12/12-12/22-12 die ook weer in verbinding met elkaar staan. Dit is allemaal afronding in deze ‘finale’ van 2022…

Een nieuw begin

De Winterzonnewende (Yule) op 21-12, de Engelenpoortdag op 22-12 en de nieuwe supermaan in Steenbok van 23-12 zijn echt drie dagen achter elkaar waarmee er voor veel tweelingzielen echt een nieuw begin voor de deur staat. 22 December is zogezegd de laatste grote poortdag en hiermee sluiten we het laatste kwartaal van 2022 energetisch mee af. En daarmee sluit je dus ook bepaalde processen met je tweelingziel of zielconnectie af.

Bijzondere tijd

Met de kerstdagen (het Christbewustzijn) en de Twaalf Heilige Nachten erachteraan is het laatste deel van december echt een hele bijzondere tijd. Vooral om al jouw dromen en wensen te manifesteren. Ik kan (en wil) dit niet voor jullie invullen hoe dit eruit komt te zien voor jou en je tweelingziel. Iedereen ervaart zijn of haar proces op dit moment op een eigen manier. Sommige kunnen zich misschien juist alleen en afgezonderd voelen, vooral rondom de kerstdagen. Dit is omdat je niet bij je tweelingziel of zielsconnectie kan zijn omdat één van jullie (of jullie beiden) in een andere (karmische) relatie zitten. Anderen willen zich juist graag even terugtrekken en op zichzelf richten. Of op hun gezin en de verbintenis en onvoorwaardelijke liefdesenergie op energetisch niveau voelen (en hier content mee zijn).

De afsluiter…

En als afsluiter…op een van de laatste dagen van het jaar (29 december) zal Mercurius ons trakteren door nog eenmaal retrograde te gaan dit jaar. Dit betekent dat Mercurius in 2022 maar liefst vier Mercurius retrogrades heeft gehad!

Op het gebied van communicatie tussen jou en je tweelingziel is het dus weer even opletten. Vooral het mobiele netwerk rondom oud en nieuw kan nogal verstoord worden en tussen jullie bepaalde miscommunicaties laten ontstaan. Verder mag je met deze retrograde de energie (weer) naar binnen richten, dus de communicatie met jezelf herstellen en je tweelingziel of zielsconnectie de ruimte geven dit ook te doen.

Liefs van Natasja

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨