Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De spirituele betekenis van 11 november 2021 (11/11)
2
Spiritualiteit

De spirituele betekenis van 11 november 2021 (11/11)

De energie van de 11/11 Engelenpoort 2022

Donderdag 11 november 2021 is hét moment om te beginnen met je dromen, doelen en wensen. Deze dag is, gezien de dubbele getallen (11/11), sterk in energie. Lees hier over de numerologie achter deze mooie datum!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Kun je nét dat ene zetje gebruiken of wacht je nog op een teken? Wait no more. Dit is het. Donderdag 11 november 2021 is dé dag om te beginnen. Op deze datum, waarin meestergetal elf tweemaal te vinden is, is de trilling of frequentie van de aarde hoog en de sluier tussen hemel en aarde dun.

Een ideale tijd om je droomleven te manifesteren. En met manifesteren bedoelen we niet: bedenk wat je wil, spreek het uit en laat het dan los – nee. We bedoelen: stel jezelf open voor nieuwe mogelijkheden en bekijk concreet hoe je stapje voor stapje jouw droom, doel of wens kunt bereiken. Wat als alles mogelijk is? Wat als jij alleen maar ‘ja’ hoeft te zeggen, misschien wel tegen zaken waar je normaal niet aan zou denken?

Manifesteren is jouw wens het universum in gooien, maar het is ook (hard) werken en kansen zien. Gebruik tijdstip 11.11 uur om optimaal te starten. Schrijf op wat je wil bereiken, maak een visueel moodboard, mediteer of ga een stuk wandelen. Doe wat werkt voor jou!

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

De numerologische betekenis van 11/11

Elf (11) is een meestergetal en op een datum waarop je dit getal tweemaal hebt, is de energie dus dubbel zo hoog. Steekwoorden bij getal 11 zijn spiritualiteit, creativiteit en (verhoogde)intuïtie. Daarnaast staat getal 1 voor onafhankelijkheid, leiderschap en initiatief. Volgens boek ‘Tekens van het Universum‘ staat getal 1 ook voor een nieuw begin, eenwording met het leven, persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang en staat getal 11 voor spirituele genezing en helderziendheid.

Het zien van getalreeksen zoals 1.11, 11.11 of 11.1 is een goed teken. Dat geldt natuurlijk ook voor 11, 111, 1111, enzovoort. Het geeft aan dat je op het juiste pad bent en dat het universum achter je staat. Voel je vooral gesterkt als je dubbele getallen ziet.

Nu begrijp je misschien nog beter waarom 11 november zo’n fantastische dag is om te starten met projecten en je dromen, doelen en wensen na te jagen!

Engelenpoort 11 november 2021

Zoals je in het artikel ‘Boodschap voor Tweelingzielen (november 2021)‘ al kunt lezen is donderdag 11 november een Engelenpoortdag. Dit is voor tweelingzielen een belangrijke en speciale dag. Verwacht op deze dag veel boodschappen van je engelen en tekens van het universum, zoals dus het zien van dubbele getallen of het vinden van veertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨