Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender september 2022
0
Kalender

Astrologie kalender september 2022

Astrologie kalender september 2022

Wat staat jou september 2022 te wachten op het gebied van astrologie en leven de maan? Dat lees je in de astrologie kalender september 2022! Houd je vast, it’s going to be a bumpy ride

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Dat was ‘m alweer, de mooie zomer! Met de zon nu in Maagd – en de scholen die weer beginnen – ben je toe aan ritme en structuur. Je hebt vast al iets opgeruimd (in je huis of hoofd). De Grote Schoonmaak, zo aan het begin van deze periode! Ook voor je lijf wil je weer gezond bezig zijn. Wandelen, water drinken, rusten… Het zijn de gratis – en soms kleine – dingen die ‘t ‘m doen voor je. Begin maar eens, je zult zien dat het op een gegeven moment vanzelf gaat.

Astrologie september 2022: wat gaat deze maand je brengen?

Vrijdag 9 september gaat Mercurius retrograde in Weegschaal. Dit is al de derde (!) retrograde van dit jaar. De komende weken ligt de focus op (misverstanden) communicatie, reizen en technologie. En op zelfontwikkeling. En omdat Mercurius retrograde begint in Weegschaal (het teken van balans), kun je juist disbalans en zelfs chaos verwachten. Geen structuur, transformatie en dingen die wijzigen…

Deze dag is tevens een engelenpoortdag: de 9/9 Engelenpoort. Verwacht closure (het afronden van zaken), ascentiesymptomen en tekens van je engelen (zoals synchroniciteit). En je mag gaan nadenken: wat is je zielsmissie?

De dag erna, zaterdag 10 september, is de emotionele, dromerige volle maan in Vissen. Vissen is een intuïtief teken dat graag dagdroomt. Er zit veel fantasie en creativiteit in, maar ook veel emotie. En dat ga je met deze volle maan allemaal merken. Je kunt in je hoofd afdwalen naar fantasierijke ideeën en verhalen, verwacht krijgt de meest levendige dromen. Omdat Vissen het teken is dat met de stroom meegaat, is dat de boodschap voor jou deze volle maan: go with the flow. Neem dingen zoals ze komen en laat los wat jou vasthoudt.

Vanaf vrijdag 23 september staat de zon in Weegschaal. Dit is ook de herfst equinox: de start van de herfst. Dit wordt ook wel Mabon genoemd. Heb je de thee, je dekentje en je kaarsjes al klaar? Ohja, en natuurlijk je pumpkins! Tijdens de herfst-equinox zijn de dag en nacht evenlang. Het is een tijd om – jawel, daar komt Weegschaal in – de balans op te maken. Wat wil je behouden en verder uitwerken zodat je er het komende half jaar de vruchten van kan plukken?

Vrijdag 23 september gaat Mercurius retrograde van Weegschaal over naar Maagd. Mercurius staat dan in z’n heersende teken, maar omdat Maagd gaat over perfectionisme en orde, kan Mercurius flink zorgen voor het gebrek aan perfectie/de kleinste details die mogelijk niet kloppen. Krrrrriebels krijg je ervan.

Zondag 25 september staat de nieuwe maan in Weegschaal. Deze herfstmaan kan je flink emotioneel maken, je hebt nog meer behoefte aan balans en harmonie. Een nieuwe maan staat altijd voor iets nieuws. Dit is daarom een goed moment om nieuwe mensen te leren kennen of opnieuw naar een (oude) situatie te kijken.

Daarnaast zijn er – ook in september – nog heel veel planeten retrograde. Bekijk hier alle retrograde planeten van 2022 op rij.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨