Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De heftige energie van de nieuwe maan september 2022 (Weegschaal)
0
Nieuwe maan

De heftige energie van de nieuwe maan september 2022 (Weegschaal)

Nieuwe maan in Weegschaal

Zondag 25 september 2022 om 23.54 uur staat de nieuwe maan in Weegschaal, net als de zon op dat moment. Tijd om de balans op te maken. Waar sta je en waar wil je naar toe? Het is een kantelpunt. Lees hier meer over de nieuwe maan in Weegschaal en wat je van deze heftige energie kan merken!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat de nieuwe maan voor jou doet

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort.

Een nieuwe maan is de start van een nieuwe maanfase. Een schone lei, een nieuw begin. Dit staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander.

Gebruik de energie van de nieuwe maan dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past en maak plannen om iets nieuws te starten.

Tijdens nieuwe maan plant je de zaadjes voor het werken aan je dromen. Dit is qua maanfase dé ideale tijd voor het zetten van je intenties. Je hebt nu alle potentie!

De energie van nieuwe maan in Weegschaal

De nieuwe maan van september 2022 staat in Weegschaal, tegenover de Zon in Weegschaal

Weegschaal draait om ‘t vinden van balans, het zoeken naar de middenweg en om zaken van beide kanten bekijken. En daar kun je veel van meekrijgen tijdens deze nieuwe maan, maar vanwege Mercurius in hetzelfde teken is de balans mogelijk ver te zoeken. Ruzies in relaties, ontwrichting, gesprekken die niet soepel lopen… Je wil juist de positieve kant zien, maar het lukt even niet.

Weegschaal heeft de gave om het evenwicht te behouden, zodat iedereen het gevoel heeft dat ze hun deel krijgen. Het gaat over werken in harmonie met anderen, met de natuur en met al het leven. Het gaat over het zien van zowel de eenheid als de dualiteit. En ook dit kan bemoeilijk worden door de samenhang van de zon en maan in Weegschaal, samen met Mercurius retrograde in Maagd (hallo perfectionisme!)

Je kunt veel last krijgen van vermoeidheid en onrust. En ondanks dat is in slaap komen lastig. Het ‘even niet meer weten’ hoe je verder zal moeten met alles kan ook opspelen. Ons advies? Laat het rusten en stel lastige gesprekken uit – vooral tot als Mercurius weer direct gaat lopen (in oktober).

Manifesteer met de nieuwe maan september 2022

Waar droom je van?

Stel dit niet langer uit. Met de nieuwe maan, die zowat samenvalt met de krachtige herfst-equinox (23 september), is het nú de tijd om hier écht iets mee te doen. Voel en visualiseer hoe het zou zijn als je jouw droom leeft. Laat je vervullen met het warme gevoel en de euforie. Stel jezelf werkbare doelen om uit te voeren en zet je intenties.

Waar wil je méér van?

Gun het jezelf.

Wij zijn fan van het Manifestatie dagboek van Willemijn Welten. Met deze dikke uitgave (met hardcover!) kun je je eigen manifestatie proces bijhouden om je dromen te verwezenlijken.

Nieuwe maan Weegschaal 2022 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van september 2022 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Weegschaal in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate.

Weet je niet of je jouw maan in Weegschaal hebt? Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

(2) Comments

  1. Dat mercurius retrograde in het teken weegschaal staat bij nieuwe maan op 251022 in weegschaal is NIET correct !
    Artikel en inhoud best corrigeren !

    1. Hi Michlele! Ik heb m’n maandkalender erbij gepakt (https://www.vollemaankalender.nl/astrologie-kalender-september-2022/) en je hebt helemaal gelijk – zondag de 25e, tijdens de nieuwe maan, staat Mercurius retrograde in Maagd. Aangepast in dit artikel. Dank voor de heads-up! Liefs, Nadi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨