Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender juni 2021
1
Kalender

Astrologie kalender juni 2021

Astrologie kalender juni 2022

Wat staat ons in juni 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van juni 2021. 💖

In juni staat ons weer veel te wachten op ‘t gebied van astrologie. De zon gaat uit de communicatieve Tweelingen-energie en in de energie van waterteken Kreeft. Maar ook andere planeten verschuiven deze maand. Lees maar mee!

Juni 2021 in astrologie

De tweede Mercurius retrograde van 2021 loopt van zondag 30 mei tot en met woensdag 23 juni. Bijna heel juni staat dus in het teken van deze Mercurius retrograde in luchtteken Tweelingen. Lees hier alles over de energie van deze retrograde!

Woensdag 2 juni gaat liefdesplaneet Venus in Kreeft. Dat zorgt ervoor dat je je de komende weken wat zorgzamer bent. En als ‘t gaat om je medemens heb je meer empathie voor hun gevoel en wil je meer voor hen zorgen. Thuis en familie is dan ook extra belangrijk – typisch voor huismus Kreeft!

Donderdag 10 juni staat de nieuwe maan (inclusief zonsverduistering) in Tweelingen. De nieuwe maan in combinatie met de zonsverduistering maakt dit een geschikt moment om iets nieuws te beginnen. Leer bijvoorbeeld een nieuw onderwerp of maak een korte trip. Let wel: Mercurius retrograde is nog bezig, dus zorg dat je de documenten etc. op orde hebt!

Vrijdag 11 juni gaat Mars in Leeuw. Dit is een pittige combinatie, dus verwacht de komende zes weken veel passie en drama.

Zondag 20 juni gaat Jupiter retrograde in Vissen. Deze retrograde duurt vier maanden en brengt verandering in je leven. Jupiter is de geluksplaneet en wanneer deze retrograde gaat is ons geluk een beetje minder (helaas). Luister naar je gevoel en laat grote zaken vooral zoals ze zijn!

Op dezelfde dag is ook de zonnewende en gaat de zon over naar Kreeft. Dit is de eerste dag van de zomer, whoohoo! En met deze lange, lichte dagen is ‘t een goede tijd om angst en twijfels los te laten.

Woensdag 23 juni eindigt Mercurius retrograde, maar… we leven dan nog wel twee weken in de schaduwperiode. Pas dus alsnog op met communicatie, tech en reizen.

Donderdag 24 juni staat de volle maan in aardeteken Steenbok en vrijdag 25 juni gaat Neptunus retrograde in Vissen. Waar Neptunus normaal een dromerige planeet is, en Vissen een dromerig teken is, is juist een retrograde van deze planeet in dit teken het tegenovergestelde. Met andere woorden: de (harde) realiteit komt de komende maanden boven drijven.

Tot slot gaat liefdesplaneet Venus op zondag 27 juni over in vuurteken Leeuw. De komende vier weken draait ‘t om flirten, drama en het (te overmatig?) uitgeven van geld. Maar hey, zo is de Leeuw en je kunt er alleen maar van genieten!

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨