Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender juli 2022
0
Kalender

Astrologie kalender juli 2022

Astrologie kalender juli 2022

Wat staat ons juli 2022 te wachten op het gebied van astrologie en de maan? Vesta retrograde in Vissen, Chiron én Jupiter retrograde in Ram en een supermaan in Steenbok… Dat én meer lees in de astrologie kalender juli 2022!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

We beginnen juli 2022 vrij rustig. De zon staat in Kreeft.

Met Mars in Stier (vanaf maandag 4 juli 2022) ben je – meer dan ooit – vastberaden om je dromen, doelen en wensen te bereiken. Maar Stier is ook koppig… Je krijgt advies van anderen, maar dat wil je niet horen. Je wil het zelf doen! Stier doet ‘t rustig aan, dus ondanks je vastberadenheid is het tempo laag. En dat is prima!

Mercurius in Kreeft (vanaf maandag 4 juli 2022) kan een emotionele plaatsing zijn. Mercurius gaat over je gedachten en over communicatie. Gesprekken kunnen dieper gaan dan voorheen. Je wil betekenis. Je zoekt betekenis. Kreeft is gevoelig en dat maakt dat je feilloos aanvoelt wie echt is en wie niet. Waak ervoor dat emoties je gedachten gaan beheersen. Dit maakt dat je niet meer helder kunt denken en dat kan je onnodig droevig maken. Doe geen aannames.

Donderdag 7 juli is het eerste ‘spannende’ event: Vesta retrograde in Vissen. Vesta is een asteroïde die in astrologie symbool staat voor je levensenergie. Ze is de godin van de eeuwige vlam in jezelf. De vlam die jou aanspoort om ‘t beste van jezelf te zijn en die ervoor zorgt dat jij je dromen achterna gaat. Lees hier meer over Vesta retrograde in Vissen 2022. Deze dag is ook de engelenpoort 7/7.

De volle supermaan in Steenbok van woensdag 13 juli 2022 is een serieuze volle maan. Zo eentje waar je echt even voor mag zitten. Met de volle maan in Steenbok mag je oude gewoonten loslaten en je concentreren op je persoonlijke prestaties (in plaats van de goedkeuring van anderen te zoeken). Is dat lastig? Ja, absoluut. Maar je mag dit stapje voor stapje realiseren.

Vanaf zondag 17 juli 2022 staat liefdesplaneet Venus in Kreeft. De komende vier weken kunnen jou bijzonder emotionele hoogte- en dieptepunten brengen. Je zit soms niet lekker in je vel en dat kan iedereen om je heen merken. Praat erover, zodat je emmer niet in één keer overstroomt (en jij tot uitbarsting komt).

Dinsdag 19 juli gaat Chiron retrograde. Deze jaarlijkse retrograde is een mooi moment om naar je eigen ‘inner wounds’ te kijken. Welke ballast draag jij bij je, welke trauma’s heb je (on)bewust en wat triggert je? Kijk naar wat je kunt en wilt genezen, vooral op het gebied je innerlijk kind wond.

Vrijdag 22 juli gaat de zon in Leeuw. Het is Leeuw-seizoen 2022! Maak je klaar voor een extraverte periode vol speelse energie en drama.

Donderdag 28 juli staat de nieuwe maan in Leeuw. Laat je inner child naar buiten om te spelen tijdens deze zachte, nieuwe maan. het is een goed moment om aan nieuwe, creatieve projecten te werken. Of om romantisch te worden ;-).

Op dezelfde dag gaat Jupiter retrograde in Ram (28 juli 2022). De komende vier maanden kun je levenslessen verwachten. Levenslessen die hard kunnen zijn, maar die jou daardoor wel laten groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨