Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender oktober 2020
0
Kalender

Astrologie kalender oktober 2020

Astrologie kalender oktober 2020 - VolleMaanKalender.nl

Wat staat ons in oktober 2020 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van oktober 2020. 💖

Donderdag 1 oktober staat de volle maan in Ram 🌕. Vrijdag 2 oktober gaat liefdesplaneet Venus in Maagd en zaterdag 3 oktober gaat Pluto (na een periode van Pluto retrograde) direct in aardeteken Steenbok. Pluto is de planeet van innerlijke transformatie en wedergeboorte. Het is nu de tijd om de veranderingen die je tijdens de retrograde periode – van april tot nu – hebt ervaren door te zetten.

Vrijdag 16 oktober staat de nieuwe maan in Weegschaal 🌑. Een nieuw begin en een nieuwe balans! Vanaf vrijdag 23 oktober gaat de zon over van Weegschaal naar Schorpioen.

Dinsdag 27 oktober gaat liefdesplaneet Venus over naar luchtteken Weegschaal 💕. Venus voelt zich thuis in Weegschaal, dus er komt een mooie periode waarin schoonheid, kunst en gerechtigheid voorop staan. Zaterdag 31 oktober, tijdens Halloween 🎃, staat de volle maan in teken Stier 🌕. En alsof dat al niet speciaal genoeg is, is ‘t ook nog een blauwe maan.

Planeten in retrograde oktober 2020

Er staan momenteel twee planeten in retrograde: Mars retrograde in Ram en Chiron retrograde in Ram. Beide planeten staan dus – net als de maan – in vuurteken Ram! Dit vraagt ons om na te denken over hoe we reflecteren en reageren op de wereld om ons heen.

Woensdag 14 oktober gaat Mercurius retrograde in waterteken Schorpioen en luchtteken Weegschaal. Lees hier alles over de energie van Mercurius retrograde in Schorpioen en Weegschaal. Maak dus gauw een back-up van je telefoon en zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest! Meer lezen? Hier vind je alvast 10 tips om Mercurius retrograde te overleven.

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

(1) Comment

  1. Ik heb mij hier eerder nooit in verdiept, nu ik dat een beetje ben begonnen zie ik veel overenkomsten met de wijze waarop ik mijn leven over een andere boeg wil gooien… ik hoop hier een bevestiging te hebben gekregen dat ik dit op de juiste manier probeer te doen…dank u voor het maken van deze website..

    Mvgr Dennis G

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨