Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender januari 2022
0
Kalender

Astrologie kalender januari 2022

Astrologie kalender januari 2022

De eerste astrologie kalender voor 2022 staat weer voor je klaar! Wat staat ons in januari 2022 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeten en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender vanjanuari 2022. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De zon schuift uit aardeteken Steenbok en gaat in luchtteken Waterman. Ook andere planeten verschuiven deze maand, Mercurius retrograde begint en Venus retrograde en Uranus retrograde eindigen.

Januari 2022 in astrologie

Zaterdag 1 januari is de eerste dag van het nieuwe jaar. Welkom in 2022! Wat zijn jouw dromen en doelen voor 2022? Heb je je intenties voor 2022 gezet? Een moodboard of een eigen jaarlegging 2022 kalender gemaakt? Ga vandaag aan de slag als je dit nog niet hebt gedaan. Het werkt inspirerend én je zet meteen de juiste toon door het jaar goed te beginnen. Manifesteren maar!

Daarnaast zitten we nog midden in de Twaalf Heilige Nachten 2021-2022, die doorlopen tot 6 januari (Driekoningen). Een perfecte tijd om je dromen op te schrijven en te journallen (zodra je wakker wordt). Je dromen voorspellen namelijk je toekomst.

Zondag 2 januari staat de nieuwe maan in Steenbok, net als de zon op dat moment. Dit is de eerste nieuwe maan van 2022. Focus je op je doelen en wat je wilt bereiken. Wil je ergens een (tweede) kans voor? Doe het dan nu!

Dinsdag 11-01-2022 is een prachtige dag qua getallen. Je leest hier over de bijzondere energie en de engelengetallen van 11 januari 2022.

Vrijdag 14 januari begint de eerste Mercurius retrograde van 2022. Deze retrograde begint in luchtteken Waterman. Hét rationele, innovatieve en soms ‘koelbloedige’ teken van de dierenriem. En dat gaan we merken! Rusteloosheid, impulsief gedrag, (woede)uitbarstingen… Probeer je geduld te vinden én te bewaren en blijf dicht bij jezelf.

Maandag 17 januari is het blauwe maandag: ‘de meest deprimerende dag van het jaar’. Waarom? En wat kun je doen om daar niet in mee te gaan? Dat lees je in het artikel Blue Monday 2022.

De eerste volle maan van 2022 is op dinsdag 18 januari. Dan staat de volle maan in Kreeft, hét emotionele, zorgzame en huiselijke teken. Sta jezelf tijdens deze volle maan toe op diep emotioneel werk doen: een grote schoonmaak voor het komende jaar.

Dinsdag 18 januari gaat Uranus weer direct lopen. Veranderingen die er tijdens Uranus retrograde aan zaten te komen, worden nu werkelijkheid. Vanaf woensdag 19 januari staat de zon in luchtteken Waterman. Tijd voor innovatie, rebelse moves en changemakers.

Vanaf dinsdag 25 januari gaat Mercurius Retrograde over van Waterman in Steenbok. Je bent druk bezig met het nastreven van je doelen (Steenbok werkt hard!), maar… met deze retrograde kan je blokkades tegenkomen. Deze retrograde-periode kan je langetermijnplannen flink in de war gooien. Geen prettige timing, zo aan de start van een nieuw jaar! Maar bekijk het zo: wat mag jij herzien in je doelen en plannen? Misschien is aanpassing zo slecht nog niet.

Zaterdag 29 januari gaat liefdesplaneet Venus na een retrograde-periode weer direct lopen. Blokkades die tijdens de afgelopen Venus retrograde speelden kunnen (uit zichzelf?) oplossen. Zit je in een relatie, dan kun je zonder tegenslagen werken aan jullie gezamenlijke toekomst.

Shop jouw agenda, scheurkalender of planner voor 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨