Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan oktober 2020 in Ram: #energiebooster
0
Volle maan

Volle maan oktober 2020 in Ram: #energiebooster

Volle maan in Ram - VolleMaanKalender.nl

Donderdag 1 oktober staat de volle maan in Ram ♈, recht tegenover de zon in Weegschaal. Wat betekent dat voor jou? Lees hier over de energie van de volle maan van oktober 2020! 🌕

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Op donderdag 1 oktober staat de volle maan in vuurteken Ram. Dit is de eerste volle maan van oktober. Zaterdag 31 oktober, tijdens Halloween, is de tweede volle maan van deze maand. Dat wordt ook wel de blauwe maan genoemd.

De maan, zij die over onze emoties en gevoelens gaat. Over onze dromen en ons hart. En over wat we (onbewust) voelen en verlangen. En Ram… Ram is de starter van de dierenriem. Het eerste teken in van de twaalf sterrenbeelden. Dat maakt de Ram – en de energie hiervan – assertief, strijdlustig en onafhankelijk.

De energie van de volle maan in Ram – oktober 2020

Met de volle maan in Ram heb je daarom ook de neiging om gehaast te reageren. Ook kan je een vurig temperament hebben – iets dat je normaal misschien niet hebt of wat meer onderdrukt. Ram spreekt zich uit. Gaat ervoor en laat zich niet kennen.

Je werkt daarom het beste in een prestatiegerichte omgeving, waarin je kan uitblinken in dat wat je wil. Problemen oplossen? Geen probleem voor jou, deze periode! Je gaat keihard aan de slag en je komt – sneller dan gebruikelijk – met een oplossing. Gezag? Daar is Ram niet zo goed in. Ze kunnen je maar beter even met rust laten ;-).

Een fijn voordeel van de maan in Ram, is dat je je flink kan verwonderen over dingen. Kleine dingen die je voorheen misschien zou missen, die zie je nu wel. Kinderlijke verwondering, zo zou je ‘t kunnen noemen.

Volle maan rituelen voor oktober 2020

Tijdens de volle maan kun je speciale volle maan rituelen uitvoeren. Het doel hiervan is stilstaan bij wat je hebt bereikt en vooruit kijken naar wat je in de toekomst nog wil bereiken. Geef je lichaam en geest een boost door een zoutbad te nemen, laad je kristallen op onder het maanlicht en schrijf je successen op in je bullet journal. ✨

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volle maan oktober 2020 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de volle maan van oktober 2020 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Ram in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

Planeten in retrograde tijdens de volle maan in Ram

Er staan momenteel twee planeten in retrograde: Mars retrograde in Ram en Chiron retrograde in Ram. Beide planeten staan dus – net als de maan – in vuurteken Ram! Dit vraagt ons om na te denken over hoe we reflecteren en reageren op de wereld om ons heen.

En verder… Mercurius retrograde in Schorpioen en Weegschaal is in aantocht en we bevinden ons al in de schaduwperiode. Maak dus gauw een back-up van je telefoon en zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest! Meer lezen? Hier vind je alvast 10 tips om Mercurius retrograde te overleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨