Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus in Weegschaal oktober & november 2020
0
Transits Venus

Venus in Weegschaal oktober & november 2020

Venus in Weegschaal oktober & november 2020

Dinsdag 27 oktober 2020 gaat liefdesplaneet Venus over naar Weegschaal. ♎ Dit is de betekenis van Venus in Weegschaal oktober 2020!

Venus, de planeet van liefde en harmonie, voelt zich thuis in luchtteken Weegschaal. Weegschaal heerst namelijk over planeet Venus. De kernwaarde van dit teken is ‘evenwicht brengen‘, en dat is precies wat je kan verwachten. Waar de vorige periode van Venus in Maagd niet zo’n fijne tijd was om (online) te daten, is dat nu namelijk volledig anders. Nu Weegschaal de komende weken dus over planeet Venus heerst betekent dit dat je op liefdesgebied een boost krijgt 😍.

Weegschaal is een luchtteken dat gek is op creativiteit, vrij denken en filosoferen. Je hebt een brede interesse in anderen, wil van hen leren en je waardeert de gesprekken die je voert. Daarnaast zijn dit mooie weken waarin schoonheid, kunst en gerechtigheid voorop staan.

Evenwicht brengen? Jep! Je spendeert minder tijd alleen, en zoekt meer sociale contacten op. En daarmee doel ik op online: je plant gezellige Skype-avondjes in met vriendinnen, doet online quizjes met elkaar of je belt elkaar urenlang terwijl je door je huis heenloopt. Want wanneer was de laatste keer dat je écht samen was met iemand? En dan bedoel ik niet dat je in één ruimte samen aanwezig was, maar écht met elkaar in gesprek? Even terug dus naar de balans van ‘hoe het was’. Je voelt je vrij om wat meer uit je schulp te kruipen en je stelt je in de gesprekken open op.

Zaterdag 21 november 2020 gaat Venus over naar waterteken Schorpioen. Een periode van ‘intensiteit’, vooral op liefdesgebied.

Wil je meer lezen over liefde?

Check dan dit item over de Red thread of fate. ❤️ De ‘Red thread of fate’ (of ook wel ‘Red string of fate’) is een eeuwenoud Oosters concept rondom ware liefde. Ben je eenmaal verbonden met je twin flame, dan blijf je voor altijd een connectie houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨