Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender juni 2022
0
Kalender

Astrologie kalender juni 2022

Astrologie kalender juni 2022

Mercurius direct, Saturnus retrograde en een supermaan in Boogschutter… Dat én meer lees in de astrologie kalender juni 2022!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Vanaf vrijdag 3 juni gaat Mercurius weer direct lopen na een periode van retrograde. Let er nog wel op dat er een schaduwperiode is (van maximaal 2 weken), waarin je nog mag uitkijken met het tekenen van contracten en het maken van (reis)afspraken.

Vanaf zaterdag 4 juni gaat Saturnus retrograde in Waterman. De komende vier maanden kun je je energie richten op het maken én bewaken van eigen grenzen.

Maandag 6/6 is een engelenpoortdag. Tijdens een Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. Lees hier meer over de spirituele betekenis van 06-06-2022.

Dinsdag 14 juni staat de volle maan in Boogschutter. Dit is een supermaan. Wanneer de maan vol is én deze het dichtst bij de aarde staat, spreek je van een volle supermaan. Dit maakt dat ‘ie groter en feller oogt. Ook de energie wordt hiermee uitvergroot. Boogschutter is een vuurteken dat gek is op avontuur. Tijd voor een leuke trip of een uitbundig feestje!

Dinsdag 21 juni gaat de zon over naar waterteken Kreeft. Dit is tegelijk met de zomerzonnewende en de langste dag van het jaar. Nu de zon uit sociaal teken Tweelingen is mag je de komende weken focus op familie, huis en thuis verwachten.

Vrijdag 24 juni zullen Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus met het blote oog te zien zijn. Tenminste, als het helder weer is. Deze zeldzame uitlijning verschijnt net voor zonsopgang aan de hemel. De maan zal ook te zien zijn in lijn met deze vijf planeten

Dinsdag 28 juni staat de nieuwe maan in Kreeft. Met de nieuwe maan in Kreeft komt de energie van verzorgen en zachtheid, evenals de energie van huis en thuis. Kreeft is de ‘moeder’ van de dierenriem. Het verzorgende en bezorgde teken. Wat kun jij doen voor een ander? Denk eens na over een goede daad, het helpen van een ander. Het mag heel klein zijn. Lach eens naar iemand op straat, biedt eens een luisterend oor of help iemand ergens bij.

Op dezelfde dag gaat Neptunus retrograde in Vissen. De komende maanden (tijdens de duur van deze retrograde) mag je gaan nadenken over wat écht is, en wat niet. Wat is fantasie, wat is realiteit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨