Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is wat juni 2022 volgens de kaarten voor jou in petto heeft
0
Orakel

Dit is wat juni 2022 volgens de kaarten voor jou in petto heeft

Dit is wat juni 2022 volgens de kaarten voor jou in petto heeft

Wat gaat juni 2022 jou brengen? Gastredacteur en kaartlegger Liane trok drie prachtige kaarten voor je uit het deck ‘Helen met de Engelen’.

Deze maand heb ik dus gekozen voor het deck ‘Helen met de Engelen’ van Doreen Virtue, omdat ik voor de vorige maand ‘Helen met de Elfen’ heb gebruikt.

De volgende drie kaarten vlogen tijdens het schudden eruit met daarbij de algemene betekenis van de kaart:

Dit is wat juni 2022 volgens de kaarten voor jou in petto heeft
Helen met de Engelen

Je gebed is verhoord

Betekenis van de kaart: Vrees niet, beminde! Je gebeden zijn gehoord en verhoord.

Meditatie

Betekenis van de kaart: Meditatie is nu heel belangrijk voor je. Doe het vaak en geniet ervan.

Kinderen

Betekenis van de kaart: Je wordt nu gevraagd extra aandacht te besteden aan je kinderen of aan je eigen innerlijke kind. Misschien ook zullen er binnenkort nieuwe kinderen in je leven komen.

Orakelkaarten voor juni 2022

Disclaimer: als ik hieronder over kinderen schrijf, dan kan dat natuurlijk ook over één kind zijn (en andersom) of je innerlijke kind.

Je gebed is verhoord zie ik als het universum is bezig om jouw intenties uit te laten komen, maar het vraagt nog geduld van jou. Ook kan het zijn dat je een antwoord op een andere manier krijgt dan je had verwacht. De engelen zullen jou op allerlei manieren tekens geven, let daar dus meer op deze maand!

Zoek bijvoorbeeld de betekenis op van de dubbele getallen die je regelmatig gaat zien. Als je helderziend, helderhorend, helderwetend en/of heldervoelend bent, zal je deze maand merken dat er meer binnen komt dan andere maanden.

De engelen geven duidelijk meer boodschappen door deze maand. Misschien is het leuk om elke boodschap op te schrijven, zodat je aan het eind van deze maand een nog beter beeld hebt van wat de engelen jou willen laten weten?

Mediteren kan jou ook helpen om nog beter boodschappen door te krijgen. Sowieso is mediteren goed voor jou en vooral als je het jezelf gaat aanleren om het elke dag te doen, als je dat nog niet al doet. Aan mediteren hoef je niet gelijk te denken aan minuten en of uren in een bepaalde houding te zitten, mag en kan natuurlijk wel, maar een paar minuten als je bijvoorbeeld in bed ligt kan ook al voldoende zijn. Indien je problemen met het in slaap komen hebt, is het misschien een goed idee om een slaapmeditatie op te zetten. Op YouTube staan genoeg voorbeelden die je kan gebruiken en niet alleen om goed te kunnen slapen, maar ook om de dag mee te beginnen en of om een bepaalde situatie beter aan te kunnen. Leren loslaten kan je ook goed door middel van mediteren.

Ook jouw helderziend-, helderhorend-, helderwetend- en of heldervoelendheid kan je versterken door meditatie én dat komt dan goed van pas om beter en gedetailleerder boodschappen van de engelen door te krijgen. Het zal ook helpen bij het manifesteren en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maak het je zelf echt eigen om elke dag op z’n minst drie minuten te mediteren in de ochtend of avond (of beiden)!

Mediteren kan kinderen veel rust geven en daar zijn ook de nodige meditaties op YouTube voor te vinden. Op school wordt onze kinderen van alles geleerd, maar weinig tot niets over mindset. Ondertussen is gebleken dat je met een positieve mindset kan bereiken wat je wilt in het leven en kun je hiermee achter jouw levensdoel komen.

Sowieso is een positieve mindset heel fijn om de dagelijkse beslommeringen door te komen. Tevens helpt het kinderen ook bij bepaalde problematiek, denk aan faalangst of onzekerheid. En daarom hoop ik het in de toekomst op scholen te zien. Dat elke les met een meditatie begint, zodat de kinderen meer gefocust zullen zijn in de klas. Voorlopig zul je jouw kinderen zelf moeten leren mediteren. Doe dat bijvoorbeeld voor het slapen gaan, zodat jouw kindje rustig kunnen gaan slapen.

Indien je geen kinderen hebt, kan mediteren goed zijn voor jouw innerlijke kind. De kaart kinderen is er duidelijk uitgevlogen om iets met kinderen te gaan doen op welke manier dan ook. Kinderen en/of jouw innerlijke kind willen deze maand extra aandacht.

Er zijn tegenwoordig kaartendecks speciaal ontworpen voor kinderen, al kan je als volwassenen natuurlijk ook dat kaartendeck gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de Inner Compass Kids Cards. Hoe leuk is dat om met jouw kinderen een kaartje in de ochtend, uh als je daar de tijd voor hebt, of anders in de avond te trekken en daar dan over te praten. Wat ziet jouw kind op het kaartje, wat voor gevoel geeft het kaartje jouw kind?

Het zal misschien even wennen zijn in het begin, maar kinderen pakken het snel op, helemaal als je het spelenderwijs doet! Gelijktijdig leer jij jouw kinderen om te praten over hun gevoel. Laat jouw kind voelen wat het wil voelen, laat het wensen wat het wilt wensen, niks is daar raar aan.

Op deze manier kan je dus al van jongs af aan beginnen met intenties zetten en leren manifesteren.
Laat jouw kind wensen opschrijven van klein tot groot en vraag aan jouw kind hoe het zich zal voelen als deze wensen uitkomen. Hierdoor leert een kind ook te praten over zijn/haar gevoel. Tja welk kind wilt niet dat zijn/haar wens uitkomt 😉.

Misschien vind je het als ouder moeilijk om over jouw gevoel te praten, dan dit is wel de manier om het zelf te leren. Probeer het maar, je zal er binnenkort dankbaar voor zijn dat je het eindelijk hebt kunnen doen én dat dan samen met jouw kinderen!

De drie kaarten voor juni 2022 passen weer goed bij elkaar en dat vind ik altijd zo bijzonder aan orakelkaarten. Dat zij met elkaar in verbinding staan en niet zomaar eruit vliegen (of getrokken worden). Hoe mooi werkt het universum!

Ten slot onthoud en leer jouw kind dat niet al jouw intenties (wensen) uit zullen komen op korte termijn, maar dat het soms tijd nodig heeft! Blijf erin geloven. Eventueel kan je eerst oefenen met kleine intenties (wensjes) om het gevoel eerder te ervaren dat intenties (wensjes) uitkomen!

Zet gelijk jullie intenties voor deze maand en wie weet zijn deze aan het einde van de maand uitgekomen… Ik ben benieuwd en lees het graag terug in de berichten onder dit artikel!

Liefs Liane

(2) Comments

  1. Marcella Erkens says:

    En alweer een hartstikke mooi artikel Liane ❤️

  2. Dank je wel !! Ik geef nu een jaar kaarten en ik mag het blijven doen, omdat het goed gelezen wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨