Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Saturnus retrograde 2022: dit is de energie
0
Retrograde Saturnus

Saturnus retrograde 2022: dit is de energie

Saturnus retrograde 2022: dit is de energie

Zaterdag 4 juni 2022 gaat Saturnus retrograde in Waterman. De komende vier maanden kun je je energie richten op het maken én bewaken van eigen grenzen. Lees hier meer over de energie van Saturnus retrograde 2022.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De planeet Saturnus gaat over discipline en verantwoordelijkheidsgevoel. Regels, structuur, ambitie, grenzen en verplichtingen vallen onder de energie van Saturnus.

Energie van Saturnus retrograde in Waterman

Saturnus retrograde 2022 is in Waterman: hét teken van disruptie. Waterman houdt van veranderingen, van vrijheid en van grenzeloos innoveren. En dat kan clashen met de energie van stricte Saturnus…

Wat is een retrograde? Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. Je kunt hierbij ‘flashbacks’ krijgen of het gevoel dat je iets eerder hebt meegemaakt. Personen of situaties uit het verleden kunnen opnieuw voorbij komen.

Saturnus retrograde is een goede periode om de onderwerpen discipline, verantwoordelijkheid en planning eens opnieuw te bekijken. Waar houd jij teveel aan vast? Waar beperk jij jezelf? Waar mag je meer loslaten en wat is niet jouw verantwoording?

Karma komt terug

Daarnaast is Saturnus de planeet van karma. Wie goed doet, goed ontmoet. Maar dat werkt ook andersom… Tijdens Saturnus retrograde 2022 kan karma bij jou terugkomen. Verleden en heden lopen in elkaar over. Onopgeloste zaken komen naar boven. Dit is de tijd om het onder ogen te zien en af te ronden. Heb je iets goeds gedaan, dan is dat op een prettige manier. Heb je iets op een onjuiste manier gedaan, dan kun je een les verwachten…

Saturnus in Waterman in je geboortehoroscoop

Heb jij Satunus in Waterman in je geboortehoroscoop (check ‘t hier)? Dan zul je deze retrograde extra goed aanvoelen. Wanneer Saturnus in Waterman staat in je geboortehoroscoop, ben je gefocust op vooruitgang, maar je kunt je wat pessimistisch voelen (en uiten). Dat maakt dat je soms wat nors in de omgang. Wil je dit liever voorkomen, let dan op wat je zegt en hoe je iets brengt.

Tot wanneer duurt Saturnus retrograde 2022?

Saturnus retrograde loopt van 4 juni tot en met 28 september 2022. Dan gaat Saturnus weer direct lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨