Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender januari 2021
0
Kalender

Astrologie kalender januari 2021

Astrologie kalender januari 2021

Wat staat ons in januari 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van januari 2021. 💖

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Welkom in het nieuwe jaar! Benieuwd wat 2021 gaat brengen? De zeldzame uitlijning van de planeten Jupiter en Saturnus vorige maand (The Great Conjunction van 21 december 2020) was al een prachtige voorbode zijn van veranderingen. ‘The Age of Aquarius‘ (Watermantijdperk) is – volgens sommigen – gestart. Qua numerologie is 2021 een universeel 5-jaar. En laat 5 nou net het getal zijn van de vrijheid – dat waar Waterman ook voor staat. Je leest hier meer over de numerologische betekenis van 2021, of wat het nieuwe jaar jou persoonlijk gaat brengen (op basis van jouw levensgetal).

Op naar dit nieuwe jaar dus! Iedere maand vind je hier weer de maandelijkse kalender vol astrologische events, dus blijf ons volgen.

Januari 2021 in astrologie

Woensdag 6 januari verschuift actieplaneet Mars in Stier. Vrijdag 8 januari gaat communicatieplaneet Mercurius in Waterman. Ook Venus verschuift op die dag. De liefdesplaneet gaat dan naar aardeteken Steenbok. Woensdag 13 januari staat de nieuwe maan in Steenbok.

Donderdag 14 januari gaat Uranus na een lange retrograde periode weer direct lopen. Uranus, de planeet van (plotselinge) verandering en revolutie, ging zaterdag 15 augustus 2020 retrograde in Stier. Tijdens deze periode hebben we ons als mensheid – het collectief – beseft dat ‘t niet meer zo kan gaan zoals ‘t gaat. We hebben ons verzet tegen invloeden van de overheid, tegen oneerlijkheid en tegen ongelijkheid.

Woensdag 20 januari gaat de zon over naar luchtteken Waterman en donderdag 28 januari is de eerste volle maan van het nieuwe jaar. Een volle maan in vuurteken Leeuw.

Ten slotte gaat – op de valreep in januari – Mercurius retrograde. Mercurius retrograde is van zaterdag 30 januari 2021 tot en met zondag 21 februari 2021, in teken Waterman. Lees hier over de energie van de eerste Mercurius retrograde van 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨