Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender februari 2021
0
Kalender

Astrologie kalender februari 2021

Astrologie kalender februari 2021

Wat staat ons in februari 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van februari 2021. 💖

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Zo, de eerste maand van het jaar zit er alweer op. Januari is voorbij, we kunnen vooruit kijken naar februari!

Waterman, Waterman, Waterman…

En wat voor een maand: er staan meerdere planeten in Waterman. The age of Aquarius is absoluut ‘aan’! Voor de komende maand worden vrijheid, onafhankelijkheid en originaliteit erg belangrijk. Een misschien wat rare (want: Waterman kan best ‘awkward’ zijn), maar fijne tijd.

Februari 2021 in astrologie

We zijn februari maand gestart met Mercurius retrograde in Waterman. Lees hier over de energie van de eerste Mercurius retrograde van 2021. De zon staat al in Waterman en liefdesplaneet Venus gaat 1 februari ook over in Waterman. Stel jezelf open op voor nieuwe connecties en vriendschappen. Dit is de ideale tijd ervoor.

De nieuwe maan van februari is op donderdag 11 februari en ook deze staat dan in Waterman. Focus je op hoe je toekomst eruit mag komen te zien. Zie het grote plaatje en deel dit op in kleine stappen.

Vrijdag 12 januari is het Chinese nieuwjaar, dit jaar is het Jaar van de Os. De Os is het symbool van eerlijkheid, loyaliteit en vastberadenheid. Donderdag 18 februari gaat de zon over in het laatste teken uit de dierenriem: dromerig Vissen.

Zondag 21 februari gaat Mercurius weer direct lopen. We gaan qua communicatie, reizen en technologie weer een rustigere tijd in. Let nog wel op de schaduwperiode van de retrograde!

Tot slot gaat Venus op donderdag 25 februari in Vissen en is er een volle maan in Maagd op zaterdag 27 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨