Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Kreeft: dit is de energie (29 juni 2022)
1
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Kreeft: dit is de energie (29 juni 2022)

Nieuwe maan in Kreeft

Woensdag 29 juni 2022 staat de nieuwe maan om 04.53 uur in Kreeft. Met de nieuwe maan in Kreeft komt de energie van verzorgen en zachtheid, evenals de energie van huis en thuis. Lees hier over de energie van de nieuwe maan van juni 2022!

Kreeft is de ‘moeder’ van de dierenriem. Het verzorgende en bezorgde teken. Wat kun jij doen voor een ander? Denk eens na over een goede daad, het helpen van een ander. Het mag heel klein zijn. Lach eens naar iemand op straat, biedt eens een luisterend oor of help iemand ergens bij.

Nieuwe maan in Kreeft 2022

De nieuwe maan in Kreeft staat voor grote emotionele kracht en hierdoor ben je heel erg ontvankelijk voor de stemming van anderen om je heen. Ben je het ene moment helemaal blij en in ‘zomerse sfeer’, het volgende moment voel je je emotioneel. Vaak weet je helemaal niet waarom dit zo is en overkomt het je. Je voelt je niet goed gegrond en je bent op zoek naar dat ‘veilige’ gevoel. Dat kan bij iemand zijn of juist in een huiselijke omgeving.

Deze rollercoaster van gevoelens komt dus door de energie van deze nieuwe maan in Kreeft. En niet alleen de maan speelt hier in mee: de zon staat ook in KreeftDouble the energy, dus!

5 Tips om mee te gaan in de energie van de nieuwe maan in Kreeft

  1. Maak tijd voor je familie
  2. Ban onzekerheid uit
  3. Verzorg jezelf
  4. Herzie je doelstellingen
  5. Neem een bad

Nieuwe maan juni 2022 voor tweelingzielen

Twinflame expert Natasja legt graag uit wat de nieuwe maan juni 2022 energie is voor tweelingzielen en zielsconnecties.

De maand juni wordt heel mooi afgesloten met een nieuwe maan in Kreeft. De maan heerst over dit teken, dus ze voelt zich thuis in Kreeft. Kreeft is het teken van huis, thuis en zorgen. Van geborgenheid en emoties. Dat maakt dat deze nieuwe maan voor veel tweelingzielen en zielsconnecties heel diep kan gaan. Voor velen wordt dit na de Zomerzonnewende 2022 een definitief nieuw begin. Je kunt je diepste emoties niet meer zomaar aan de kant zetten.

De maand juni stond in het teken van groei en zoals ik al in één van mijn video’s aangaf: groeien doet pijn. Groeipijn. De nieuwe maan in Kreeft kan jou nog wat laatste stuiptrekkingen bezorgen wat betreft jouw groei. Dat gaat om alles wat je in juni hebt meegemaakt hebt losgelaten of juist niet wou aangaan, maar ook dat je wat liever voor jezelf mag zijn.

Kreeft is namelijk erg zorgzaam. Een valkuil hierin is dat je vaak zorgzaam bent voor een ander, maar je jezelf vergeet. Het teken van de Kreeft en de energie van deze nieuwe maan, kan er voor zorgen dat jij ineens heel erg de drang hebt er voor je tweelingziel te willen zijn. Of zelfs voor hem of haar wilt zorgen (ook als er geen contact is). Dit kan je ook energetisch willen doen. Maar de energie van de nieuwe maan in Kreeft is dat je eerst voor jezelf mag gaan leren kiezen en naar je eigen gevoel mag gaan luisteren. De maand juni stond en staat – ook op het einde nu – immers voor ‘groei’ op allerlei fronten.

De maan staat voor je gevoelsleven en omdat ze in haar eigen teken huist, word je dus extra getriggert om juist in je binnenwereld (definitief) een ommekeer te gaan maken. Die groei die je hebt doorgemaakt ook echt te gaan integreren en definitief te maken voor jezelf. Misschien heb jij hierin erg de drang dit te uiten of te willen vertellen aan je tweelingziel. Je wil graag je gevoelens uiten, terwijl het eigenlijk het moment is met deze nieuwe maan om op jouw EIGEN gevoel te richten en dit uit te werken. En lief en zorgzaam te zijn voor jezelf. Er is immers al genoeg te doen en aan de hand in de collectieve energie.

De Zomerzonnewende 2022 heeft voor veel tweelingzielen (en ook lichtwerkers) voor een grote (definitieve) ommekeer gezorgd. Voor een ieder betekent dit weer wat anders natuurlijk, want iedereen heeft zijn eigen proces of pad te bewandelen. Dat maakt deze nieuwe maan nóg specialer. Dit is HET moment dat veel tweelingzielen in verbinding (kunnen) komen staan met het diepste binnenin zichzelf en vanuit daar een definitieve keuze maken. Je mag lopende issues gaan afronden, want de 7/7 poort staat over een week alweer op je te wachten.

Kortom: deze nieuwe maan kan je zien als een afronding van de maand juni. Dit was jouw/jullie maand van groei en groeipijn. Maar het is tevens ook de start van een (ja, alweer) nieuw begin tot aan de 7/7 poort.

Bekijk ook de pick your reading voor tweelingzielen juni 2022 en kies op gevoel welke lezing jij mag horen. Welke boodschap is voor jou? De gebruikte decks in deze legging zijn The Light Seer’s Tarot en Engelen en Romantiek orakelkaarten. Wil je een persoonlijke twinflame reading? Neem dan contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨