Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wow! Juni 2022 zijn deze planeten op rij te zien
0
Nieuws

Wow! Juni 2022 zijn deze planeten op rij te zien

Bijzonder: planeten op rij

Wil je Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus spotten? Zoek op deze datum een mooi plekje op in de natuur. Ergens waar geen lichtvervuiling is. Genieten maar, van dit bijzondere schouwspel!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Vrijdag 24 juni zullen Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus met het blote oog te zien zijn. Tenminste, als het helder weer is. Dat legt accuweather uit op hun site. Deze zeldzame uitlijning verschijnt net voor zonsopgang aan de hemel. De maan zal ook te zien zijn in lijn met deze vijf planeten.

Deze dag is ook een poortdag. Tijdens een poortdag (of spirituele dag) is de kosmische energie op aarde goed te voelen. De sluier tussen ons ons en de kosmos is dan dun en dat voel je. Het maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Bron: accuweather.com
Bron: accuweather.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨