Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Neptunus retrograde 2022 in Vissen: wat mag je verwachten?
0
Neptunus Retrograde

Neptunus retrograde 2022 in Vissen: wat mag je verwachten?

Neptunus retrograde 2022 in Vissen: wat mag je verwachten?

Dinsdag 28 juni 2022 gaat Neptunus retrograde in Vissen. De komende maanden (tijdens de duur van deze retrograde) mag je gaan nadenken over wat écht is, en wat niet. Wat is fantasie, wat is realiteit? Deze periode is goed voor je spirituele ontwikkeling en creativiteit. Lees hier over de energie van Neptunus retrograde 2022!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Mercurius retrograde ligt nog geen maand achter ons of de volgende retrograde presenteert zich al: Neptunus retrograde in Vissen. Dit is geen intense retrograde en de energie is dan ook niet zo hevig te voelen als bijvoorbeeld die van Mercurius, maar toch willen we je wat meegeven over de energie ervan.

Neptunus is de planeet van je droomwereld en je verbeelding. Neptunus retrograde in Vissen werpt dan ook een sluier over je hersenen. Ken je de term ‘brain fog‘? Of anders gezegd: een wollig hoofd? Ja, dat is wat er tijdens de Neptunus retrograde kan gebeuren. Je kan je wat verloren voelen. Of in de war. En je weet niet precies waarom, want… dat is wat een wollig hoofd met je doet.

Maar niet getreurd! Uiteindelijk zorgt deze retrograde-periode ervoor dat je hoofd is opgeruimd. Dat je dromen, wensen en doelen helder worden en je juist méér focus kunt aanbrengen op dat waar je naartoe wil. Neptunus retrograde is namelijk de uitstekende tijd om te werken aan je eigen spiritualiteit en creativiteit. Dichten, schrijven, tekenen of anderszins creatief bezig zijn: ga er mee aan de slag en je zult zien dat er ineens heel wat moois uit je komt. Weet je niet waar je moet beginnen? Misschien is intuïtief schrijven (scripting) wat voor je. Iedereen kan het!

Neptunus retrograde 2022 loopt van dinsdag 28 juni 2022 tot en met zaterdag 3 december 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨