Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Alle retrograde planeten van 2021 op rij
0
Retrograde

Alle retrograde planeten van 2021 op rij

Alle retrograde planeten van 2021 op rij

Bekijk hier de retrograde kalender 2021 – met alle retrograde planeten van 2021 op een rij: Chiron, Mercurius, Jupiter, Neptunus, Pluto, Saturnus, Uranus en Venus.

Planeten bewegen zich in een vaste baan. Ze hebben een vaste ‘route’ die ze volgen. Wanneer een planeet retrograde is betekent dit dat het, vanuit ons perspectief op aarde, lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan. En dat geeft weer een bepaalde ‘energie’ af richting ons.

Welke energie en hoe we dat merken is afhankelijk van welke planeet in retrograde is en in welk teken de planeet op dat moment staat.

Retrograde planeten 2021 kalender

Bekijk de retrograde kalender hieronder en klik op de link om meer te lezen over de invloed en de energie van de retrograde.

In 2021 is er géén Mars retrograde. De volgende Mars retrograde is pas in 2022, om precies te zijn van zondag 30 oktober 2022 tot en met 12 januari 2023.

Bekijk hier de retrograde 2022 kalender.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨