Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Numerologie letterwaarde berekenen
0
Numerologie

Numerologie letterwaarde berekenen

Numerologie letterwaarde

Numerologie werkt niet alleen met getallen, maar ook met de letters van het alfabet zoals wij dat kennen. In dat laatste geval moet je de letters, de letterwaarde, nog ‘vertalen’ naar bijbehorende getallen. Dat doe je met het systeem van Pythagoras.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Numerologie draait allemaal om getallen, zoals de som van je geboortedatum. Het is een praktische spirituele tool om eigen levenslessen te herkennen. Hierdoor kun je uiteindelijk gemakkelijker leven: je weet immers je sterke kanten en je leerpunten. Daarnaast is het fijn, want je begrijpt hierdoor ook waarom mensen op een (bepaalde) manier reageren en waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt.

Een van de grondleggers van numerologie was de Griekse filosoof Pythagoras. Hij zag het getal als de sleutel tot meer. Ook de letters van het alfabet hebben een numerologische waarde. Hieronder zie je het systeem van Pythagoras. Dat systeem is gebaseerd op de getallen 1 – 9 en de letters van het alfabet. Elke letter heeft een waarde: dat is het getal dat erboven staat. Ook wel de letterwaarde genoemd.

Letterwaarde numerologie berekenen

123456789
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXY

Met deze letterwaarde kun je onder andere je zielsgetal berekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨