Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Uranus retrograde 2021 is begonnen (en dit is de betekenis)
0
Retrograde Uranus

Uranus retrograde 2021 is begonnen (en dit is de betekenis)

Uranus retrograde 2021 is begonnen (en dit is de betekenis)

Uranus, de planeet van (plotselinge) verandering en revolutie, is sinds vrijdag 20 augustus 2021 retrograde in Stier. Uranus retrograde 2021 duurt tot januari 2022, dus we gaan deze energie nog wel eventjes merken. Je leest hier over de betekenis!

Uranus retrograde in Stier

Uranus is nu retrograde in aardeteken Stier, en da’s niet nieuw. Vorig jaar stond Uranus óók al retrograde in Stier. Een herhaling dus! Je kunt deze retrograde dan ook beschouwen als ‘nieuwe ronden, nieuwe kansen’. Alles dat je de vorige keer niet hebt gedaan, of wat niet (volledig) is gelukt, kun je nu opnieuw doen.

Deze retrograde betekent een verandering op ’t gebied van stabiliteit en geld. Een positieve verandering, want Uranus (waar luchtteken Waterman over heerst) wil altijd ’t beste voor iedereen. Voor iedereen? Jep! Want in de astrologie worden Uranus en Waterman geassocieerd met de mensheid en het collectief. Het ‘we’, en niet het individu.

Veranderingen…

Stier is een koppig teken, dus voordat zaken positief uitpakken is daar nog wel wat voor nodig. Een flink gesprek, een ander inzicht of een nieuwe manier van doen. Je zult er zelf achter moeten komen. Uranus is de planeet van gedwongen veranderingen, dus veranderingen zijn dan ook noodzakelijk.

Geboortehoroscoop: in welk teken staat Uranus bij jou?

Check je geboortehoroscoop: waar staat Uranus in jouw chart (grafiek)? Dit zegt iets over hoe jij als persoon vecht tegen autoriteit en de huidige culturele normen. Hoe jij voor de mensheid staat, en deze wil verbeteren. Heb jij Uranus in Stier, dan merk je extra veel van de energie van deze retrograde.

Retrograde agenda voor 2021

Uranus retrograde 2021 duurt nog tot januari 2022. Meer weten over andere retrograde planeten? Bekijk hier de agenda met alle retrograde planeten van 2021.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨