Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mercurius retrograde in Weegschaal 2021: stilstaan bij je relaties
2
Mercurius Retrograde

Mercurius retrograde in Weegschaal 2021: stilstaan bij je relaties

Mercurius retrograde in Weegschaal 2021: stilstaan bij je relaties

Vanaf maandag 27 september is Mercurius retrograde in Weegschaal. Als Mercurius in een luchtteken staat dan word ‘t lastig communiceren en tijdens een retrograde in Weegschaal draait het specifiek allemaal om relaties. Let dus vooral op wat je de komende weken tegen je lover (of ex-lover?!) zegt. Hoe ‘t zit lees je in dit artikel!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In deze aankondiging over de laatste Mercurius retrograde van 2021 vertelden we je al dat Weegschaal het teken is van liefde en schoonheid. Mercurius is de communicatieplaneet en wanneer deze retrograde gaat in een luchtteken wordt communicatie een stuk lastiger. Ook kun je in dat artikel al lezen dat tijdens een Mercurius retrograde in dit teken dan ook oude vrienden en ex-lovers ineens kunnen opduiken.

Dat maakt dat deze retrograde lastig zou kunnen zijn…

Want stel je komt je ex tegen. Online of fysiek, dat maakt niet uit. Mercurius geeft je deze retrograde periode die ‘nostalgische vibe’. Met andere woorden: je denkt meteen weer terug aan toen. Aan die mooie momenten samen. Aan dat wat had kunnen zijn. Of aan dat wat je had gewild, maar nooit kon zijn. Met de energie van Mercurius retrograde in Weegschaal wil je d’r een berichtje aan wagen. Of een kleinere stap: je gaat zijn of haar online accounts weer even checken om te zien hoe ‘t met hem/haar gaat.

Laat je niet verleiden en doe ‘t dus niet!

Je kan deze Mercurius retrograde van september en oktober 2021 echter ook als les zien. Want zie je je ex en laat je je niet verleiden tot contact, dan doorbreek je die (misschien wel onbewuste) cirkel en sta je sterker in je schoenen.

Een oud-geliefde kun je zien als (levens)les. Er is geen goed of fout. Het is een les geweest. Vergeten hoeft niet, maar hoe mooi is ‘t om jezelf te vergeven voor deze les uit je verleden?

En nog een andere tip voor deze periode…

Neem bijvoorbeeld wat vaker een ‘offline’ pauze. Communicatie kan mislopen (juist in je huidige relatie!) en al helemaal nu we zoveel digitaal (thuis)werken. Gooi voor een volledige zondag je telefoon in een kluis of demp even alle apps. Of zet je telefoon in vliegtuigstand. Het zijn allemaal manieren om even in het nu te zijn en zo ben je niet altijd maar online of beschikbaar.

Een tip: doe deze simpele, maar doeltreffende ademwerk oefening en keer eventjes naar binnen. Als je dit leest, is het écht een teken om meer aan selfcare te doen! Het helpt je weer te focussen en in je hoofd is het weer een stukje opgeruimd.

Hulp nodig om de juiste energie te gebruiken? Je leest hier over de beste kristallen voor Mercurius retrograde!

Wanneer is Mercurius retrograde in Weegschaal?

Mercurius retrograde begint maandag 27 september en duurt tot en met maandag 18 oktober.

Wil je meer lezen over Mercurius retrograde en hoe dit van invloed is op jou? Check dan het boek ‘Leven met Mercurius retrograde‘ van Yasmin Boland en Kim Farnell.

Niet alleen Mercurius staat in Weegschaal. Ook de zon staat nu ook in dit mooie teken. Lees hier meer over de Weegschaal-seizoen 2021, inclusief tips én affirmaties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.