Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan juli 2022 in Steenbok (SUPERMAAN)
0
Volle maan

Volle maan juli 2022 in Steenbok (SUPERMAAN)

Volle maan in Steenbok - VolleMaanKalender.nl

Woensdag 13 juli 2022 om 20:38 uur staat de volle maan in Steenbok. Dit is een supermaan! De energie van deze volle supermaan zal voor iedereen flink te merken zijn. Lees hier hoe je met de energie van volle maan in Steenbok kunt werken.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De volle supermaan in Steenbok van woensdag 13 juli 2022 staat recht tegenover de zon in Kreeft. Dit is een serieuze volle maan. Zo eentje waar je echt even je tijd voor mag nemen. Supermaan? Jep! Net als in juni is de volle maan van juli een supermaan. Een supermaan is wanneer de maan het dichtst bij de aarde staat en daardoor – in het geval van een volle maan – groter en feller oogt. Dit geeft extra energie en kracht mee, want deze maan kan geheimen (en andere onbelichte zaken) aan het licht brengen.

Volle Maan in Steenbok vs Zon in Kreeft

Steenbok is dus standvastig en zeker, en je kunt de hele wereld aan, maar tegenover zon in Kreeft kun je je emotioneel toch wat wankel voelen. Intense dromen en beladen herinneringen maken hier onderdeel van. 

Slecht slapen tijdens de volle maan? Lees hier hoe witte ruis kan helpen om je slaap te verbeteren.

Een Steenbok wil presteren en heeft een groot doorzettingsvermogen. En dat is ook meteen de energie die je van deze volle maan mee zult krijgen. Zaken die oneindig lijken te duren (denk aan projecten op ‘t werk, maar ook aan lopende akkefietjes met naasten) zullen ein-de-lijk een vervolg krijgen aan het einde van deze maand.

Met de volle maan in Steenbok mag je ook je oude gewoonten loslaten en je concentreren op je persoonlijke prestaties (in plaats van de goedkeuring van anderen te zoeken). Is dat lastig? Ja, absoluut. Maar je mag dit stapje voor stapje realiseren.

En waar je normaal buikpijn kunt krijgen van ‘t idee dat je tegen iemand in moet gaan (ben je misschien hooggevoelig?), heb je daar deze periode minder moeite mee. Je zoekt naar rechtvaardiging voor zaken en je wil hier zelf het initiatief in nemen.

Volle maan juli 2022 in Steenbok (SUPERMAAN)

Volle Supermaan in Steenbok 13 juli voor tweelingzielen

Twinflame expert Natasja vertelt in dit stuk nog iets over de energie en impact van de volle supermaan van juli 2022 op tweelingzielen.

De volle supermaan in Steenbok voelt met haar aarde-energie heel anders aan dan de vorige vurige supermaan in Boogschutter.

Steenbok is van nature heel standvastig en koppig. Steenbok staat met beide benen op de grond en weet wat ‘ie wil. En dat is eigenlijk ook de boodschap die deze volle maan meegeeft voor tweelingzielen. Blijf jij bij je eigen standpunt dat je hebt ingenomen? Juist tegenover je tweelingziel?

De zon in zorgzaam teken Kreeft laat je hier over twijfelen in je gevoel. Je wilt er misschien voor je tweelingziel zijn en hem of haar verzorgen, terwijl je had afgesproken met jezelf hem of haar los te laten en je eigen pad te doorlopen. Een stukje zelfliefde, kiezen voor jezelf en er juist voor jezelf zijn. De zon in Kreeft helpt je naar binnen keren.

Voor je tweelingzielenproces/zielsconnectie betekent het dat je al je ideeën, gevoelens, situaties die je hebt losgelaten of juist op je pad zijn gekomen mag gaan aarden, ondanks de situatie tussen jou en je tweelingziel.

Deze volle maan van juli 2022 laat jou juist heel erg veel kracht geven en je nóg standvastiger maken in alle beslissingen die je hebt genomen de afgelopen periode in je leven. En met name de beslissingen die jij (of je tweelingziel) hebben gemaakt in je tweelingzielenproces.

Onder deze volle maan gaan veel tweelingzielen definitief hun eigen weg. Ze kiezen (voorlopig) voor hun eigen carrière of zielsmissie, omdat je kan voelen vanuit je ziel en intuïtie dat dit nodig is voor jullie ontwikkeling. Dus los van elkaar.

Er gebeurd op dit moment veel in de energie op de wereld. Juist met deze volle maan is het de kunst om liefdevol, maar ook krachtig voor jezelf te durven kiezen. En liefdevol en met onvoorwaardelijke liefde naar je tweelingziel en je proces te kunnen kijken. Maar het is ook de kunst om heel dicht bij jezelf te blijven. Maan in Steenbok kan je daarbij helpen, dit helpt je met aarden

Tweelingzielen en zielsconnecties kunnen tijdens deze volle maan erg koppig en star naar elkaar reageren. Juist omdat het teken van de Kreeft zacht en lief wil zijn, maar Steenbok nogal koppig kan zijn en liever niet afwijkt van zijn of haar standpunt. Dat geeft tussen jou en je tweelingziel in de buitenwereld wel wat wrijving, omdat je het niet met elkaar eens bent.

Ook dit kan je tijdens de volle maan in Steenbok voor jezelf omzetten en je afvragen welke lessen jullie elkaar weer hebben gespiegeld of wat jullie elkaar hebben geleerd. Want zon in Kreeft vraagt tijdens volle maan in Steenbok hier kritisch naar te kijken.

💡 De volle maan van juli wordt ook wel de Buckmaan genoemd. In de maand juli is het gewei van een bok (mannelijk hert) volgroeit, vandaar dat de naam Buckmaan (Buck Moon) is meegegeven. Lees hier alles over volle maan namen.

Doen tijdens de volle supermaan

Zoek je extra informatie over de energie van de maan, of inspiratie voor rituelen en #selfcare activiteiten? Lees dan ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨