Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kreeft-seizoen 2022: wees lief voor jezelf
0
Zon

Kreeft-seizoen 2022: wees lief voor jezelf

Kreeft-seizoen 2022: verandering & zomer

Dinsdag 21 juni start de Kreeft-seizoen 2022. ♊ De zon verandert dan van luchtteken Tweelingen naar waterteken Kreeft. Deze dag is tevens ‘t begin van de zomer. Wees niet te streng voor jezelf, heb jezelf lief… Lees hier alles over de energie van Kreeft-seizoen 2022! ✨

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het is officieel zomer! De start van Kreeft-seizoen 2022 valt tegelijk met de Zomerzonnewende 2022 (en daarmee de langste dag van het jaar). Elke 30 dagen gaat de zon een nieuw sterrenbeeld. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit sterrenbeeld, ongeacht of je dat teken in je geboortehoroscoop hebt of niet. Kreeft-seizoen 2022 duurt van 21 juni tot 22 juli en staat in het teken van huis, hart en familie.

Kreeft is het eerste waterteken in de dierenriem (dat begint bij vuurteken Ram). De komende vier weken ben je gevoeliger en emotioneler. Je kunt je verschuilen in jezelf, als een ware Kreeft in je ‘huisje’. Je bent zacht van binnen, maar hard van buiten. Een muurtje optrekken is wat jij ‘t liefste doet. Emoties aan de buitenwereld tonen? Ehh, nope.

En dat is héél wat anders dan het ‘sociale’ Tweelingen-seizoen 2022, waarbij we elkaar juist graag opzochten. Kreeft-seizoen nu laat ons weer wegdwalen van de ‘alledaagse drukte’ en richt zich dus op huis en hart.

Wees mild voor jezelf, omarm de geborgen energie van Kreeft. Selfcare en Selflove zijn belangrijke thema’s. De komende periode is goed om rust in de chaos te krijgen. Voor jezelf, je gezin en je omgeving. Omarm verandering en laat je met de stroom meevoeren. Kijk waar het je brengt. Wees zacht.

Wil je je eigen energie optimaal gebruiken en goed beschermen de komende weken? Lees dan het artikel hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨