Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Vesta retrograde in Vissen 2022
0
Retrograde

Vesta retrograde in Vissen 2022

Vesta retrograde in Vissen 2022

Donderdag 7 juli 2022 is Vesta retrograde in Vissen. Je leest hier over de energie van Vesta retrograde in Vissen én hoe je hier het beste mee kunt werken.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Vesta is een asteroïde die in astrologie symbool staat voor je levensenergie. Ze is de godin van de eeuwige vlam in jezelf. De vlam die jou aanspoort om ‘t beste van jezelf te zijn en die ervoor zorgt dat jij je dromen achterna gaat.

Nu Vesta retrograde in dromerig Vissen staat, kun je grote nostalgische energie (hallo Kreeft-seizoen 2022) verwachten. Je kunt deze dag (en de dagen erna) met weemoed terugblikken op het verleden. Je dagdroomt over alles wat niet is – maar wat je wel had willen hebben. Althans, toen… nu is het leven heel anders.

Je kunt helaas flink blijven hangen in deze melancholische energie. Wat je ‘t beste kunt doen is alles doorvoelen en erkennen. Alsof het een film is. Zo eentje die niet van jou is, maar die wel van jou had kunnen zijn. Als het anders was gelopen… Schrijf zo nodig op wat je nog niet hebt losgelaten. Brand een kaarsje en blaas alle oude ballast weg.

En wil je met een fijn boek even lekker wegdromen bij het ‘wat als’ gevoel? Dan raden we je Middernachtbibliotheek van Matt Haig van harte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨