Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus in Leeuw 2023
1
Venus

Venus in Leeuw 2023

Venus in Leeuw 2023

Maandag 5 juni 2023 gaat liefdesplaneet Venus in Leeuw. Daar blijft ‘ie bijna ongebruikelijk lang; tot na de zomer. Dit geeft een warme energie, vol passie en vuur. Maar Leeuw is ook het teken van drama, dus verwacht dit ook de komende maanden… In dit artikel lees je meer over de energie van Venus in Leeuw 2023 en hoe dit van invloed is op jouw sterrenbeeld!

Venus in Leeuw: de betekenis

Venus is de planeet van de liefde, schoonheid en harmonie. Leeuw is een vuurteken dat staat voor passie, creativiteit en zelfexpressie. Venus in Leeuw combineert deze energieën en brengt een krachtige en levendige invloed op het gebied van liefde en relaties. Maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Tijdens Venus in Leeuw zul je je meer bewust zijn van je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je kunt je sterk voelen en je willen uiten op een gepassioneerde en opvallende manier (take that stage!). Je wil gezien en gewaardeerd worden voor wie je bent en je zult er alles aan doen om indruk te maken.

De invloed van Venus in Leeuw op relaties

Met Venus in Leeuw 2023 voel je we een sterke toename van passie en vuur in je relaties ervaren. Je voelt je intenser aangetrokken tot anderen en je hartstochtelijker uiten. Leeuw is het teken dat van flirten houdt, dus houd je vooral niet in! Er is verlangen naar grootse gebaren; de variant waarbij je je liefde toont op extravagante en dramatische wijze. Leeuw gaat all in.

En daarover gesproken…

Leeuw is ook wel het teken van drama. Dit betekent dat er momenten kunnen zijn waarop emoties hoog oplopen en er sprake is van… theatraliteit. Je kunt de neiging hebben om situaties groter te maken dan ze werkelijk zijn of om de aandacht op jezelf te vestigen. Al dan niet bewust.

Creativiteit en zelfexpressie

Venus in Leeuw geeft een boost aan je creativiteit en hoe je jezelf wil uiten – denk fashion, social media, kunst en meer. Je kunt je de komende maanden geïnspireerd voelen om je unieke talenten en vaardigheden te laten zien. Ook schilderen, schrijven, dansen of zingen horen hierbij. Zolang je jezelf maar kunt laten zien (in hoe je bent), ben je blij. En trots.

Je wil deze zomer meer aandacht besteden aan je uiterlijk en je voelt je zelfverzekerd. Een fijn gevoel, dus doe dit ook vooral!

Dit is de invloed van Venus in Leeuw 2023 op elk sterrenbeeld

Hoe zal Venus in Leeuw elk sterrenbeeld beïnvloeden?

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Lieve Ram, met Venus in Leeuw zal je liefdesleven worden aangewakkerd. Je voelt je gepassioneerder en zelfverzekerder in romantische relaties. Het is een tijd waarin je je eigen unieke charme en aantrekkingskracht zult uitstralen. Geniet van de positieve aandacht en wees niet bang om je hart te volgen.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Beste Stier, Venus in Leeuw brengt een boost van creatieve en romantische energie in je leven. Je zult je meer aangetrokken voelen tot kunst, schoonheid en expressie. Het is een uitstekende tijd om je passies na te jagen en je artistieke kant te verkennen. Wees open voor nieuwe romantische avonturen en geniet van de prachtige momenten die het leven je biedt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Lieve Tweelingen, Venus in Leeuw zal je huiselijke leven versterken. Je zult een dieper gevoel van comfort en harmonie in je thuisomgeving ervaren. Creëer een warme en gezellige sfeer waarin je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Het is een tijd waarin familiebanden en relaties met dierbaren belangrijk voor je zullen zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Beste Kreeft, Venus in Leeuw zal je communicatie en mentale energie beïnvloeden. Je zult je expressiever en charmanter voelen in je woorden en interacties met anderen. Het is een gunstige tijd voor communicatie in relaties en het uitdrukken van je gevoelens. Wees niet bang om je ware emoties te uiten en diepgaande verbindingen te creëren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Lieve Leeuw, met Venus in je eigen teken zal je stralen als nooit tevoren. Je zult magnetisch en aantrekkelijk zijn voor anderen. Deze periode brengt een sterke nadruk op zelfliefde en zelfvertrouwen. Wees trots op wie je bent en omarm je unieke kwaliteiten. Geniet van alle liefde en bewondering die op je pad komt.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Beste Maagd, Venus in Leeuw zal je financiën en materiële aspecten beïnvloeden. Je zult meer aandacht besteden aan je financiële stabiliteit en genieten van de mooie dingen in het leven. Het is een tijd om jezelf te verwennen en te investeren in kwaliteit. Wees echter ook verstandig en zorgvuldig bij het nemen van financiële beslissingen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Lieve Weegschaal, Venus in Leeuw zal je innerlijke wereld en spiritualiteit beïnvloeden. Je zult je meer aangetrokken voelen tot spirituele groei en zelfreflectie. Neem de tijd om te mediteren, te reflecteren en in contact te komen met je intuïtie. Het is een periode van persoonlijke transformatie en innerlijke balans.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Beste Schorpioen, Venus in Leeuw zal je sociale leven en vriendschappen versterken. Je zult genieten van de warmte en levendigheid van sociale interacties. Het is een tijd om je vriendenkring uit te breiden en nieuwe connecties te maken. Wees open en toon je echte zelf en je zult waardevolle en diepgaande relaties aantrekken.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Lieve Boogschutter, Venus in Leeuw zal je carrière en professionele leven beïnvloeden. Je zult je meer gepassioneerd voelen over je doelen en ambities. Het is een gunstige tijd om te streven naar succes en erkenning in je werk. Wees trots op je prestaties en wees niet bang om jezelf te laten zien op het professionele toneel.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Beste Steenbok, Venus in Leeuw zal je spirituele en filosofische kant versterken. Je zult dieper nadenken over het leven en je persoonlijke groei. Het is een periode waarin je zoekt naar betekenis en doel. Neem de tijd voor zelfreflectie en verken nieuwe filosofieën en spirituele tradities die je aanspreken.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Lieve Waterman, Venus in Leeuw zal je relaties en intimiteit beïnvloeden. Je zult je meer aangetrokken voelen tot diepgaande verbindingen en emotionele intimiteit. Het is een tijd om je open te stellen voor liefde en je diepste gevoelens te delen met je partner. Wees moedig en kwetsbaar in je relaties.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Beste Vissen, Venus in Leeuw zal je gezondheid en welzijn beïnvloeden. Je zult je meer bewust zijn van zelfzorg en het belang van een gebalanceerde levensstijl. Het is een tijd om te luisteren naar de behoeften van je lichaam en geest en stappen te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven.

Let op: Venus gaat retrograde van zaterdag 22 juli tot en met zaterdag 23 september (ook in teken Leeuw). Wat dat betekent lees je later…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨