Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus in Tweelingen 2020
0
Transits Venus

Venus in Tweelingen 2020

Venus in Tweelingen 2020

Venus, de planeet van liefde en harmonie, staat dit jaar van vrijdag 3 april tot vrijdag 7 augustus in Tweelingen. Dit is de betekenis van Venus in Tweelingen 2020!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Tweelingen is een luchtteken dat gek is op communicatie, ontdekken en experimenteren. Nu Tweelingen over planeet Venus heerst betekent dit dat je op liefdesgebied een boost krijgt 😍.

Of je nu single bent of een relatie hebt: speel en ontdek. Praat en flirt. Voel je vrij om te experimenteren. Je nieuwsgierigheid groeit in deze periode, dus maak dankbaar gebruik van de energie van Venus in Tweelingen. Je zult je niet gauw vervelen en communicatie gaat je goed af!

Venus retrograde mei 2020

Op 13 mei gaat liefdesplaneet Venus retrograde. Deze Venus retrograde duurt tot 25 juni. Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. De planeet Venus gaat over liefde, harmonie en balans. Tijdens een Venus retrograde kun je op deze gebieden conflicten ervaren. Dit is geen fijne periode voor relaties, zowel voor liefdesrelaties als voor vriendschappen en bijvoorbeeld zakenrelaties. Er kan ruzie ontstaan en dat kan zelfs leiden tot relatiebreuken. Wees deze periode, vooral omdat we dan al meer dan een maand in quarantaine zitten, extra lief en begripvol naar elkaar toe.

Meer lezen over liefde? Check dan dit item over de Red thread of fate. De ‘Red thread of fate’ (of ook wel ‘Red string of fate’) is een eeuwenoud Oosters concept rondom ware liefde. ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨