Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 11:11 uur
0
Numerologie Spiritualiteit

Spirituele betekenis 11:11 uur

Spirituele betekenis 11:11 uur

Zie jij regelmatig 11:11 uur op de klok? Dit wordt ook wel een spiegeluur genoemd: een dubbel uur. Als je dit herhaaldelijk ziet zónder dat je er naar zoekt, dan zit er een boodschap van de engelen voor je in. Lees hier over de spirituele betekenis van 11:11 uur!

Je engelen willen je iets laten weten. Dat kunnen ze doen door een teken te sturen, bijvoorbeeld in de vorm van dubbele getallen. Het regelmatig zien van zulke tekens wordt ook wel synchroniciteit genoemd.

Meestergetal 11 is een zeer spiritueel getal. Het geeft aan dat je intuïtief bent en dat je mag vertrouwen op je intuïtie. Met dit getal zelfs twee keer in een spiegeluur, wordt dat versterkt. Het zien van 11:11 uur is een positief teken!

Je voelt en weet nóg meer dan je van jezelf durft toe te geven… Waarom is dat? Ben je bang dat je niet echt bent? Bang voor wat anderen denken? Of ben je bang voor wat je allemaal kan?

De boodschap van 11:11 uur op de klok is dan een mooie boodschap voor jou. Eentje die je móet horen om verder te kunnen. Om spiritueel te groeien.

De boodschap van je engelen is dat je meer zelfvertrouwen mag krijgen, vooral op spiritueel en professioneel vlak. Geloof in jezelf!

Je bent op het juiste pad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨