Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 11:11 uur
0
Engelentekens

Spirituele betekenis 11:11 uur

Spirituele betekenis 11:11 uur

Zie jij regelmatig 11:11 uur op de klok? Dit wordt ook wel een spiegeluur genoemd: een dubbel uur. Als je dit herhaaldelijk ziet zónder dat je er naar zoekt, dan zit er een boodschap van de engelen voor je in. Lees hier over de spirituele betekenis van 11:11 uur!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Je engelen willen je iets laten weten. Dat kunnen ze doen door een teken te sturen, bijvoorbeeld in de vorm van dubbele getallen. Het regelmatig zien van zulke tekens wordt ook wel synchroniciteit genoemd.

Meestergetal 11 is een zeer spiritueel getal. Het geeft aan dat je intuïtief bent en dat je mag vertrouwen op je intuïtie. Met dit getal zelfs twee keer in een spiegeluur, wordt dat versterkt. Het zien van 11:11 uur is een positief teken!

Je voelt en weet nóg meer dan je van jezelf durft toe te geven… Waarom is dat? Ben je bang dat je niet echt bent? Bang voor wat anderen denken? Of ben je bang voor wat je allemaal kan?

De boodschap van 11:11 uur op de klok is dan een mooie boodschap voor jou. Eentje die je móet horen om verder te kunnen. Om spiritueel te groeien.

De boodschap van je engelen is dat je je bewust mag worden van je innerlijke onrust. Weet – voel – dat je op het juiste pad bent.

Het komt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨