Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Eksterveer spirituele betekenis: een krachtige boodschap
0
Spiritualiteit

Eksterveer spirituele betekenis: een krachtige boodschap

Eksterveer spirituele betekenis: een krachtige boodschap

Heb je een eksterveer gevonden? Wauw! Dit is een prachtige veer. En nog mooier: een eksterveer kent een spirituele betekenis. Het vinden van een veer van een ekster is een boodschap van het universum. Lees hier meer over de spirituele betekenis van de eksterveer en ontdek wat ‘ie jou wil zeggen!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

‘Feathers appear when the angels are near’.  Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Als je het artikel ‘Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!‘ hebt gelezen, dan weet je dat engelen jou een boodschap kunnen sturen door middel van veren. Het vinden van een duivenveer kan meerdere spirituele betekenissen voor jou hebben.

Eksterveer gevonden? Dit is de betekenis!

Een ekster is een intelligente vogel die alles overziet. Als je een eksterveer hebt gevonden, dan betekent dit dat je iets te weten gaat komen. Je gaat iets ontdekken wat je alleen kan zien door uit te zoomen. Door van bovenaf op een situatie te kijken en door goed te observeren.

Daarnaast brengt het vinden van een eksterveertje geluk met zich mee. Met name geluk op de werkvloer of in je loopbaan. Een ekster staat voor kracht en talent, en met het vinden van een veertje van de ekster geeft het universum aan dat je mag vertrouwen op je eigen krachten en talenten.

Een ekster wordt ook weleens gezien als boodschapper van het hiernamaals. En als beschermer. Iemand uit het hiernamaals wil jou beschermen of is jou aan het beschermen. Het is een teken van je beschermengelen dat je wordt gezien en dat je je veilig mag voelen. Zij zijn bij jou.

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨