Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis duivenveer
0
Engelentekens

Spirituele betekenis duivenveer

Dit is de spirituele betekenis van een duivenveer

Heb jij een veer van een duif gevonden? Dat kan diverse dingen betekenen. Je leest hier over de spirituele betekenis van een duivenveer!

‘Feathers appear when the angels are near’. ❤️ Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Als je het artikel ‘Veertje gevonden? Spirituele betekenis veren‘ hebt gelezen, dan weet je dat engelen jou een boodschap kunnen sturen door middel van veren. Het vinden van een duivenveer kan meerdere spirituele betekenissen voor jou hebben.

Spirituele betekenis van de duif

De duif als vogel staat voor vrede, zegeningen en een nieuw begin. Het is een hoopvol en optimistisch dier. Zie je een duif, dan voel je je vrij om te gaan en staan waar je wil. Je bent op de plek waar je moet zijn, zowel mentaal als fysiek. Het is ook het symbool voor vrede en liefde: is er een persoon waarmee je vrede zou willen sluiten of waar je verliefd op bent? Om deze reden worden (witte) duiven weleens gebruikt bij bruiloften.

Duivenveer spirituele betekenis

Wat is de spirituele betekenis van het vinden van een duivenveer? Het vinden van een veer van een duif kan duiden op diverse dingen.

De positieve kant van een duivenveer is dat dierbaren met je zijn én met je samenwerken om van jouw leven iets moois te maken. Komt er een duivenveer op je pad, dan mag je er op vertrouwen dat zij als jouw beschermengelen bij je zijn.

Een duivenveer kan ook een periode van rouw symboliseren. Rouw kan verlies van iets of iemand betekenen, maar ook het einde van een bepaald iets (een cyclus, relatie, etc.).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨