Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 01:01 uur
0
Engelentekens

Spirituele betekenis 01:01 uur

Spirituele betekenis 01:01 uur

Zie je regelmatig 01:01 op de klok? Dit kan een teken zijn van de engelen. Wat willen ze jou vertellen? Je leest hier over de spirituele betekenis van 01:01 uur!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

In dit artikel lees je over de spirituele betekenis van 01:01 uur op de klok. Dit wordt ook wel een spiegeluur genoemd: een dubbel uur. Als je dit herhaaldelijk ziet zónder dat je er naar zoekt, dan zit er een boodschap van de engelen voor je in. 

Je engelen willen je iets laten weten. Dat kunnen ze doen door een teken te sturen, bijvoorbeeld in de vorm van dubbele getallen. Het regelmatig zien van zulke tekens wordt ook wel synchroniciteit genoemd.

Het is een belangrijk bericht, dat je niet mag negeren.

De boodschap van de engelen is er eentje die misschien heftig kan overkomen. Het herhaaldelijk zien van 01:01 betekent namelijk dat je vastzit in eenzaamheid en/of jezelf afzondert van mensen.

Is dit iets wat je écht wil of ben je ergens bang voor?

Je mag vertrouwen op het goede in de wereld. De engelen zijn bij je. Zoek je nieuwe contacten, dan zijn deze onderwerp. Wat je hier al zelf aan kunt doen is jezelf openstellen. Kijk mensen op straat in de ogen aan, glimlach en knik/maak contact. Je wereld zal zich openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨