Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Je aura reinigen met met behulp van veren
0
Rituelen

Je aura reinigen met met behulp van veren

Doen: je aura reinigen met met behulp van veren

Het is goed om zo nu en dan je energie en je aura te zuiveren. Je aura is je eigen energieveld. Soms blijft daar ongewilde of oude energie in hangen. Weg ermee! Tijd om op te schonen. Er zijn diverse methoden, maar in dit artikel leggen we je uit hoe je je aura kunt reinigen met behulp van (gevonden) veren.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Vogels en veren

Veren worden van oudsher al als krachtige tool gebruikt voor rituelen, zoals het reinigen van de aura. Waarom? Nou, vogels leven tussen hemel en aarde en worden gezien als boodschappers. Een veer is afkomstig van een vogel, dus een veertje kan een teken van het universum zijn.

Lees ook: Dit is de spirituele betekenis van vogels

Omdat het buisje van de veer hol is, werd er vroeger in veel culturen aangenomen dat een veer dient als kanaal voor energie. Via een veer kan energie stromen. Daarnaast is een veer lichtgevoelig; elke verandering in frequentie, trilling en energie wordt opgemerkt.

Lees ook: Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!

Aura reinigen met een veer

Als je je aura wil reinigen met een veer, zorg er dan allereerst voor dat je je verbonden voelt met de veer die je wil gebruiken. Dit is een persoonlijk ritueel, dus een connectie is erg belangrijk! Heb je de veer gevonden? Wat voor veer is het? Wat is de symboliek van de vogel van deze veer? Je kunt alles opzoeken via de zoekfunctie hier op de site.

  • Zoek een rustige plek op, met voldoende (dag)licht. Om fris te kunnen beginnen, is het goed om in een opgeruimde/open ruimte te zitten, waar voldoende lichtinval is. Bij voorkeur daglicht. Hier kun je overtollige energie laten wegstromen en creëer je ruimte voor je eigen energie.
  • Zet je intenties. Wat wil je precies reinigen? Visualiseer dat wat je wil opruimen. Een zwaar gevoel, een donkere wolk, (negatieve) gedachten… Het kan allemaal invloed hebben op je aura. Bedenk wat je mentaal mag opschonen en wees hier helder in.
  • Gebruik de veer om de ruimte om je heen, dus de lucht, te bestrijken. Hoe je dit wil doen, is helemaal aan jou. Doe dit van top tot teen, zodat je de energie via de aarde kunt afvoeren. Focus je op ieder lichaamsdeel en visualiseer/voel hoe je je lichter gaat voelen. Eventueel visualiseer je wit, helder licht erbij.
  • Blijf je ergens hangen of kom je er niet door? Geef dat gebied extra aandacht. Daar zit mogelijk een blokkade, de energie stroomt nog niet weg. Blijf je focussen en let op je ademhaling. Jouw lichaam weet wat te doen.

Ben je klaar? Bedank dan de veer, de vogel en je gidsen voor het opschonen van de energie. Dankbaarheid werkt als een positieve motor. Herhaal deze stappen wanneer je er weer aan toe bent.

Lees ook: Wat is auraspray en welke auraspray is geschikt?

Wil je meer lezen over het energetisch reinigen van hoofd, hart en huis? Lees dan De geheimen van space clearing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨