Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De numerologie achter vrijdag 13 maart 2020
0
Numerologie

De numerologie achter vrijdag 13 maart 2020

De numerologie achter vrijdag de 13e

Vrijdag 13 maart 2020. Een ongeluksdag, zoals al jaren wordt gezegd. Maar is dat ook echt zo? In de numerologie pakt getal 13 namelijk positief uit. En dit is waarom!

Getal 1 staat voor zelfstandigheid, initiatief en innovatie. Getal 3 staat voor gevoel, expressie en creativiteit. Vrijdag de 13e is zo slecht dus nog niet: we gaan op een creatieve manier initiatief tonen om te innoveren op ‘t gebied van zelfstandigheid.

En dat komt heel bijzonder uit nu. In deze tijden van het coronavirus (COVID-19) en de bijbehorende maatregelen wordt van ons geacht dat we zoveel mogelijk thuiswerken (als dat mogelijk is) en thuis onderwijs volgen. En daar komt soms een boel innovatie en creativiteit bij kijken. Zo kunnen colleges online worden gevolgd, is FaceTime/Skype booming business bij thuiswerkers en zijn online platformen om samen te werken erg in trek.

En verder…

Samen maken de getallen 1 en 3 getal 4, en getal 4 staat weer voor discipline, structuur en (hard) werken. En laat 2020 nou nét een 4-jaar zijn. Een jaar waarin wij hard werken aan een toekomst. De structuur creëren en de basis leggen voor een prachtig nieuw decennium. De informatie die we nu opdoen met betrekking tot het (tijdelijke) sociale isolement nemen we in onze rugzak mee voor de toekomst. Nu móeten we wel snel handelen en reageren – veel tijd om na te denken is er veelal niet.

Numerologie: vrijdag 13 maart 2020 = meestergetal 11

Numerologie zou numerologie niet zijn als we niet ingingen op de volledige datum: 13-03-2020. Opgeteld brengt ons dit het getal (1+3+0+3+2+0+2+0=) 11. Dat is een meestergetal, wow ✨. Meestergetal 11 heeft een speciale betekenis: het is namelijk het meest intuïtieve getal. Je weet wat je moet doen en hoe je dingen aan moet pakken. Je snapt de situatie en je overziet hoe je mag handelen. Getal 11 opent de poorten tussen realiteit en spiritualiteit en geeft ons mogelijkheden door.

Dus voor deze vrijdag de 13e geldt: als ‘t aan de nummers en numerologie ligt krijgen we good vibes om te bewerkstelligen dat we innoveren en creatief zijn – op welk gebied dan ook.

Boeken over numerologie

Zelf de fijne kneepjes van numerologie leren? Shop dan deze boeken!

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨