Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is de spirituele betekenis van een witte veer
3
Engelentekens

Dit is de spirituele betekenis van een witte veer

Dit is de spirituele betekenis van een witte veer

Het vinden van een wit veertje is een van de meest voorkomende tekens uit ‘t universum. Kom je een witte veer tegen, dan is dat dus een krachtige boodschap! Lees hier over de spirituele betekenis van een witte veer.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Feathers appear when the angels are near’. ❤️ Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Als je het artikel ‘Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!‘ hebt gelezen, dan weet je dat engelen jou een boodschap kunnen sturen door middel van veren. Ook kun je in dat artikel lezen dat een witte veer een signaal van je engelen is en dat ze jou hoop, liefde en bescherming geven.

Wit is de meestvoorkomende kleur veer die wordt gevonden. Het vinden van een wit veertje wordt zoals gezegd dus beschouwd als een signaal van hoop, liefde en bescherming. Je kan erop vertrouwen dat je het juiste pad volgt, als je het zelf maar gelooft.

Daarnaast kan een witte veer ook aangeven dat jouw engel bij je is, en dat je overleden geliefden veilig en wel zijn.

Een witte veer als teken om aan zelfreflectie te doen

Zelfreflectie? Jep! Het vinden van een witte veer kan ook als teken dienen om aan zelfreflectie te doen. Denk na over hoe jij in verbinding kan komen met je échte ik. Is dat yoga, meditatie of een wandeling? Door regelmatig witte veren aan jou te tonen, wil het universum je laten weten dat het tijd is om (ook) aan jezelf te denken.

Verloopt een bepaalde samenwerking niet (meer)? Werkt een relatie niet (meer) of geeft een bepaalde vriendschap jou niet (meer) de juiste energie? Opschonen dan maar! Misschien kan een Selfcare planner of een Selfcare gids je hierbij helpen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨