Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is de spirituele betekenis van een grijze veer
5
Engelentekens

Dit is de spirituele betekenis van een grijze veer

Dit is de spirituele betekenis van een grijze veer

Vind jij regelmatig een grijs veertje? Dat kan een boodschap zijn vanuit je engelen of vanuit ‘t universum. Het vinden van een grijze veer heeft een spirituele betekenis. Lees maar eens mee!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

‘Feathers appear when the angels are near’. ❤️ Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Als je het artikel ‘Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!‘ hebt gelezen, dan weet je dat engelen jou een boodschap kunnen sturen door middel van veren. Ook kun je in dat artikel lezen dat een grijze veer vrede symboliseert.

Als je een grijze veer vindt, dan kunnen je engelen je erop wijzen dat het antwoord op een bepaalde situatie niet zo eenvoudig is als een ja of nee. Tussen zwart en wit zit een heel scala aan grijstinten, en zo werkt ’t ook met de antwoorden die je zoekt.

En de engelen helpen je daarbij.

Kennis en wijsheid

Zie je een grijs veertje, dan betekent het dat je de kennis en wijsheid die je nodig hebt om een antwoord te krijgen, bijna in huis hebt. Bijna. Dus nog niet helemaal. Het veertje geeft jou indirect aan: houd je oren en ogen geopend. Wat moet jij horen of zien om te weten wat je antwoord is?

Terug naar de grijze veer als symbool voor vrede. Dat komt weg van de duif – waar de meeste grijze veertjes natuurlijk vandaan komen. Kom je een duif tegen die jou ziet (en daar bedoel ik mee: eentje die écht naar jou kijkt, niet een duif die je ergens op straat ziet), kijk dan vooral rond naar meer tekens van het universum.

Gebruik hier al je zintuigen voor. Hoor je muziek of een gesprek, zie jij ineens een poster of een woord dat opvalt, ruik je ‘die ene geur’…? Dit moment gaat jou de antwoorden geven die jij nodig hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨