Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis roze veer
0
Engelentekens

Spirituele betekenis roze veer

Spirituele betekenis roze veer

Het vinden van een roze veer is een mooie, liefdevolle en krachtige boodschap uit het universum. Kom je een roze veer tegen, dan heb je geluk. Lees hier over de spirituele betekenis van een roze veer!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Feathers appear when the angels are near’. ❤️ Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Als je het artikel ‘Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!‘ hebt gelezen, dan weet je dat engelen jou een boodschap kunnen sturen door middel van veren. Ook kun je in dat artikel lezen dat een roze veer een signaal van je engelen is en dat hun liefde voor jou onvoorwaardelijk is en dat ze jou hier altijd mee zullen omringen.

Maar een roze veertje staat voor meer.

Onvoorwaardelijke liefde

De kleur roze wordt vaak beschouwd als de kleur van onvoorwaardelijke liefde. Roze veren zijn daarom ook herinnering aan de onvoorwaardelijke liefde die je engelen voor je hebben, en een herinnering dat alle dingen mogelijk zijn als je bent afgestemd op de energie van liefde. Liefde heelt alles.

Als je een emotionele tijd hebt (of hebt meegemaakt), is een roze veer een teken dat het einde hiervan nabij is. Je bent niet alleen. De engelen zijn altijd bij je.

Roze veer en de liefde

Mocht er een roze veer op je pad komen en je hebt een vraag gesteld over liefde (of je dacht hier net over na), dan is het antwoord dat je zoekt onderweg. Een roze veertje kan ook een bevestigend antwoord zijn op de liefde die jij hebt voor iemand en dat dat wederzijds is.

Spirituele betekenis roze veer voor tweelingzielen

Tweelingzielen die een roze veertje vinden mogen aannemen dat de interesse wederzijds is. De ander denkt ook over jou (en is soms net zo in de war als dat jij je voelt).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨