Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis rode veer
0
Engelentekens

Spirituele betekenis rode veer

Spirituele betekenis rode veer

Het vinden van een rode veer is een krachtige boodschap uit het universum. Kom je een rode veer tegen, dan mag je spreken van moed. Lees hier over de spirituele betekenis van een rood veertje!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Feathers appear when the angels are near’. ❤️ Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Als je het artikel ‘Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!‘ hebt gelezen, dan weet je dat engelen jou een boodschap kunnen sturen door middel van veren. Ook kun je in dat artikel lezen dat een rode veer staat voor moed, kracht, stabiliteit en geluk. Als je de afgelopen periode een moeilijke tijd hebt meegemaakt, sturen je engelen troost.

Maar een rood veertje staat voor meer.

Levensenergie

Rood is de kleur van passie. De kleur die bij actieplaneet Mars hoort. Daarom staan rode veren dan ook voor levensenergie, passie, fysieke vitaliteit en kracht.

Het is een kleur die aangeeft dat je hebt volgehouden in een moeilijke periode. Je bent sterker dan je denkt! Rood is ook de kleur van overwinning. Verwacht spoedig het ‘einde’ van een project of lopende zaak.

Vertrouw erop dat je op de goede weg bent en dat je de goede kant op gaat. Het vinden van een rood veertje is een positieve bevestiging.

Rode veer en liefde

Rood is niet de kleur van liefde, maar van hartstochtelijke passie en lichamelijke verlangens. Veren die de magenta of rozerood zijn, zijn meestal wél een teken van romantiek, genegenheid en liefdevolle relaties. Bekijk in dit geval de spirituele betekenis van een roze veer.

Spirituele betekenis rode veer voor tweelingzielen

Tweelingzielen die een rode veer vinden zullen enorm naar elkaar toetrekken. Rood is de kleur van (fysieke) aantrekkingskracht. Het is bijna niet meer te ontkennen naar de buitenwereld. Verwacht een ‘toevallige’ (en misschien wel steamy) ontmoeting met je tweelingziel. Durf je het aan?

Lees ook: Tweelingzielen seksualiteit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨