Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is de spirituele betekenis van een zwarte veer
11
Engelentekens

Dit is de spirituele betekenis van een zwarte veer

Dit is de spirituele betekenis van een zwarte veer

Ik zie de laatste tijd regelmatig een zwart veertje op m’n pad. Heel bijzonder! Omdat ik weet dat dit een boodschap kan zijn vanuit ‘t universum, ben ik op zoek gegaan naar de spirituele betekenis van het vinden van een zwarte veer. Je leest hier de uitkomst van mijn zoektocht!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

‘Feathers appear when the angels are near’. ❤️ Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Als je het artikel ‘Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!‘ hebt gelezen, dan weet je dat engelen jou een boodschap kunnen sturen door middel van veren. Ook kun je in dat artikel lezen dat een zwarte veer een signaal van je engelen is dat ze je beschermen. Engelen zijn hier om je te bewaken en om negatieve energie af te weren.

En er is meer.

Je denkt in de eerste instantie misschien dat een zwarte veer negatief is, maar niks is minder waar. Het is juist een goed teken! Je engelen geven aan dat ze je beschermen en dat je veilig bent.

Wat mag jij loslaten?

Ook kan het vinden van een zwart veertje aangeven dat je een bepaald proces aan het afsluiten bent. Ben je iets aan het loslaten? Ben je iets aan het healen, aan het genezen? Wat kost jouw energie, in plaats van dat het je energie oplevert?

Eigenlijk geven zwarte veren dus aan dat je ergens afscheid van mag nemen. Dit kan een persoon zijn, een baan of misschien wel een bepaalde levensstijl. Stel jezelf de vragen: ‘Wat mag ik loslaten?’ en ‘Wat weegt voor mij zwaar?’ en luister naar je intuïtie. Jeintuïtie, je onderbuik, die weet het en je krijgt de antwoorden die je nodig hebt.

Een zwarte veer staat voor vrijheid

Een zwart veertje komt nagenoeg altijd van een vogel. Vogels staan symbool voor vrijheid. Het einde van je proces is in zicht. Je bent bijna vrij. Vrij van (negatieve) gedachten, vrij van bindende contracten of vrij van aardse zaken.

Als je denkt dat je niet meer kunt of het niet meer weet: houd vol, je bent er bijna! Vertrouw de engelen en het proces. 🖤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨