Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Meestergetal 11 numerologie: dit is de betekenis
0
Numerologie

Meestergetal 11 numerologie: dit is de betekenis

Meestergetal 11 numerologie: dit is de betekenis

Meestergetal 11 heeft een hele speciale betekenis in de numerologie. Het is namelijk het meest intuïtieve getal. Heb jij levensgetal 11? Dan heb je een speciale missie hier op aarde. Lees gauw verder!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat is numerologie?

Numerologie biedt kansen om levenslessen te herkennen en te leren, waardoor je gelukkiger kunt leven. Als je ’t eenmaal weet begrijp je hierdoor ook waarom mensen op een (bepaalde) manier reageren en waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt.

Numerologie gaat om de energie van getallen, zoals bijvoorbeeld de som van je geboortedatum. In dit artikel hebben we ‘t specifiek over de betekenis van meestergetal 11 en wat het betekent als dit terugkomst in je eigen numerologie.

Getal 11 wordt als een meestergetal beschouwd omdat dit nummer twee keer een cijfer één (1) bevat. Het is een bijzonder getal dat intense energie met zich

Levensgetal 11 / Rode draad 11

Heb je getal 11 in je cijfers, bijvoorbeeld als rode draad of als levensgetal, dan ben je intuïtief, heb je spirituele interesses en ben je gevoelig. Je bent een oude ziel en hebt al meerdere eerdere levens gehad. In dit leven breng je al je kennis tot nu toe samen.

Je bent gevoelig voor de sfeer in een ruimte, voor wat anderen voelen en voor wat er in je omgeving omgaat. HSP? Grote kans dat jij hiermee te maken hebt. Jou hoeft niet iets gezegd te worden; je wéét het al. Je gevoel vertelt het je of je hebt er al over gedroomd.

Andere steekwoorden bij meestergetal 11 als levensgetal of rode draad zijn creativiteit en versterkte zintuigen. Je hebt een grote kans op de gave(n) heldervoelend, helderziend, helderproevend en/of helderruikend.

Aan jou de taak om je gevoelens en energie in balans te brengen, zodat je als gids kunt fungeren om anderen te helpen. je mag werken aan je intuïtie. Stel je open voor wat er mogelijk is en ontdek jezelf meer en meer. Vertrouw op je eigen kunnen. Ontwikkel jezelf spiritueel. Probeer je dromen te ontcijferen en let op tekens van het universum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨