Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan en Divali met zonsverduistering op 25 oktober 2022 voor tweelingzielen
0
Tweelingzielen

Nieuwe maan en Divali met zonsverduistering op 25 oktober 2022 voor tweelingzielen

Nieuwe maan en Divali met zonsverduistering op 25 oktober 2022 voor tweelingzielen

Dinsdag 25 oktober 2022 is er een nieuwe maan in Schorpioen met een gedeeltelijke zonsverduistering. Twinflame expert Natasja van Twinflame Rollercoaster Life neemt je mee in de energie van deze nieuwe maan voor tweelingzielen én praat je bij over Divali (het lichtjesfeest van de Hindoes).

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Met de zonsverduistering tijdens deze nieuwe maan van 25 oktober 2022 stappen we nu echt het eclipsseizoen in. Voor tweelingzielen en zielsconnecties een belangrijk meetmoment. Zonsverduisteringen staan voor grote veranderingen in je buitenwereld. Omdat de nieuwe maan en verduistering in Schorpioen staan, word je echt geduwd en gestoken door de Schorpioen, die met zijn staart naar jouw helingstukken kijkt. En zo jouw schaduwkanten in het diepste van je ziel prikkelt.

Ook jullie zielsafspraken en blauwdrukken zullen duidelijk worden, want het eclipsseizoen zet jullie weer op het juiste pad (vanuit jullie blauwdrukken, mochten jullie daarvan zijn afgeweken).

Tijdens deze gedeeltelijke zonsverduistering zal de maan een stukje voor de zon schuiven en zal de zon dus voor een klein gedeelte verduisterd worden. Heel passend: het concept van licht versus donker…

Een nieuwe maan staat voor een nieuw begin.

Tweelingzielen zullen vanaf deze nieuwe maan een transformatieproces ingaan of doormaken. Schorpioen staat namelijk voor dood, wedergeboorte en transformatie.

Eclipsseizoen 2022 gaat van start…

Er is met deze zonsverduistering geen ontkomen aan. Dit is het begin van het eclipsseizoen waarin er voor tweelingzielen en zielsconnecties drastische veranderingen kunnen plaatsvinden. De zonsverduistering en maansverduistering (in november) zullen hier voor zorgen. Licht versus het donker, yin versus yang.

Voor tweelingzielen is het dan ook de bedoeling dat je de komende periode na de zonsverduistering richting de maansverduistering (die voor je gevoelsleven staat) de balans gaan vinden. Zowel in hun buitenwereld als in je binnenwereld. Vooral door de onomkeerbare veranderingen wordt je gedwongen dit doen. Vooral met een tweelingziel in de fysieke buitenwereld, die jou spiegelt en triggert op jouw donkere stukken (want die heeft iedereen). Alleen nu mag (moet) je ze aangaan met jezelf of met je tweelingziel.

Omdat deze nieuwe maan veel aan het licht kan brengen (zowel vanuit je innerlijke wereld als de buitenwereld) kan dit jou helen. En kun je tegelijkertijd een nieuwe intentie zetten richting de bloedmaan die op 8 november 2022 volgt.

Wat wil jij met deze bijzondere nieuwe maan (eclips) aandacht geven of aan het licht brengen? Of wat komt er voor jou aan het licht? En dat brengt mij op het volgende…

Divali 2022 🕯️

De dag voor de nieuwe maan (24 oktober) wordt er bij de Hindoes Divali, het lichtfeest, gevierd. Een feest dat in het westen niet zo heel veel aandacht krijgt, maar net zoals Samhain, Allerheiligen/Allerzielen en Kerst een prachtig symbolisch feest is als je kijkt naar de betekenis ervan (die enigszins overeenkomen). Vooral nu de dagen steeds donkerder worden.


Divali staat voor de overwinning van het licht op de duisternis, van het goede op het kwade, wijsheid op onwetendheid en van de waarheid op onwaarheid.’

Het belangrijkste aspect van Divali is dat het een dag van bezin­ning is op al het goede in de schepping, gesymboliseerd door het licht.’

Bron: OHM-Vani, 1995

Met Divali (wat dus altijd rond de nieuwe maan wordt gevierd) worden er Dia’s (kaarsjes) aangestoken om symbolisch de duisternis te verjagen. Maak deze nieuwe maan bijvoorbeeld een klein altaar met kaarsjes en zet een intentie voor jezelf (of voor je tweelingzielenproces). Geef al je pijn en donkere stukken aandacht, liefde en licht. Sluit je ogen voor een moment en visualiseer licht. Laat vervolgens pijn en donkere stukken in liefde los. Met de Divali eclips energie werkt dit ontzettend krachtig door.

Pick your reading

Namaste, Subh Divali en fijne nieuwe maan 🙏🏽🕯️

Liefs Natasja

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨