Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mars retrograde 2022 in Tweelingen: dit is de energie
0
Mars Retrograde

Mars retrograde 2022 in Tweelingen: dit is de energie

Mars retrograde 2022 in Tweelingen: dit is de energie

Vanaf zaterdag 30 oktober 2022 staat Mars retrograde in Tweelingen. Mars is de planeet van initiatief nemen en actie en Tweelingen gaat over communicatie. Dit is wat je ervan gaat merken…

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Mars is een vurige planeet. De actieplaneet, die alles gedaan krijgt wat ‘ie wil. Het liefst initieert Mars nieuwe plannen en loopt ‘ie voorop. Nu met Mars retrograde in Tweelingen wordt dat even íets anders. Vanaf zondag 30 oktober is Mars retrograde, maar de schaduwperiode begint al in september. Het kan dus best zijn dat jij al eerder iets van deze energie merkt.

Dit ga je merken van Mars retrograde 2022

Mars is retrograde in luchtteken Tweelingen. Tweelingen regeert over het derde huis in astrologie. Daar hoort bij: spraak, korte reizen, je directe omgeving, buren, broers en zussen en nieuws en media. Op al die gebieden zal Mars retrograde 2022 invloed uitoefenen. Miscommunicatie en verkeerde opvattingen of intenties… het is bijna alsof Mercurius retrograde is.

Vooral de veranderlijke tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen zullen de energie van deze retrograde merken. Het is voor jullie goed om zo min mogelijk actie te ondernemen en alles te bekijken zoals het komt, in het moment zelf.

Wat is een retrograde ook alweer?

Planeten maken een vaste baan, hebben een vaste ‘route’. Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. En dat geeft weer een bepaalde ‘energie’ af richting ons, afhankelijk van welke planeet ’t om gaat en in welk teken de planeet dan staat.

Wanneer is Mars retrograde 2022?

Mars retrograde is van zondag 30 oktober 2022 tot 12 januari 2023. De schaduwperiode voor de retrograde begint in september, de schaduwperiode na de retrograde eindigt in maart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.