Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Maagd voor Tweelingzielen (maart 2023)
0
Tweelingzielen

Volle maan in Maagd voor Tweelingzielen (maart 2023)

Volle maan in Maagd voor Tweelingzielen (maart 2023)

Dinsdag 7 maart 2023 om 13:42 uur is er een volle maan in Maagd. De dag erna vind de verschuiving naar Saturnus in Vissen plaats. Deze combinaties zijn ingrediënten voor een intense volle maan. Lees hier wat de energie is van de volle maan in Maagd voor tweelingzielen!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Aan de hand van waar jij staat in je proces(sen) als persoon, met je tweelingziel of zielsconnectie, zal deze volle maan veel openbreken en opruimen.

De maan staat in Maagd en de zon staat in het tegenovergestelde teken van de Vissen. Hierdoor word je tijdens deze volle maan heen en weer geslingerd in je gevoel. De energie van Maagd heeft alles doorgaans onder controle (en houdt dit ook het liefst zo). Dat maakt dat jij tijdens deze volle maan alles het liefst op één lijn brengt en je gevoel onder controle houdt van wat er eventueel speelt in je leven (of met je tweelingziel). De energie van zon in Vissen doet juist het tegenovergestelde; die wilt juist beweging en zoekt naar diepgang en verbinding.

Twee tegenpolen vinden elkaar deze 7 maart lijnrecht tegenover elkaar…

Veel tweelingzielen en zielsconnecties weten en voelen diep van binnen dat er veel gaat veranderen (of al aan het veranderen is) en worstelen daarom juist deze volle maan met hun gevoel. Het is (bijna) onontkoombaar. De uitnodiging is daarom om met deze volle maan de balans te vinden tussen het aardse teken van de Maagd en het spirituele teken van de Vissen. Voor tweelingzielen een hele mooie uitdaging, maar wel eentje die heel mooi is voor de ontwikkeling van tweelingzielen en hun processen.

Tweelingzielen zijn juist diegene die hier op aarde zijn om de balans en eenheid in zichzelf te vinden en de dualiteit te ontstijgen en daaruit te stappen. De balans vinden tussen het fysieke en de spirituele verbinding is hierin dus de boodschap (juist voor tweelingzielen). Wat voor iedereen anders ontvouwt.

Dus kortom… deze volle maan van maart 2023 is voor velen bijna een soort van generale repetitie. Saturnus die de dag erna naar Vissen gaat en de rest van maart (zie artikelen tweelingzielen maart 2023 en tweelingzielen 2023) zullen tweelingzielen verder helpen in hun proces. Probeer het deze volle maan toe te laten en te accepteren voor wat het is.

Fijne volle maan!

Liefs Natasja

Meer weten over de energie voor jou en je tweelingziel? Boek nu jouw volle maan reading voor tweelingzielen bij Twinflame Rollercoaster Life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨