Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen juli 2022: zelfliefde & loslaten
2
Tweelingzielen

Tweelingzielen juli 2022: zelfliefde & loslaten

Tweelingzielen juli 2022: zelfliefde & loslaten

De tweede helft van het jaar 2022 heeft nu officieel haar intrede gemaakt. Het is aan jou hoe jij deze tweede helft gaat invullen. In dit artikel van twinflame expert Natasja lees je over de energie voor tweelingzielen juli 2022.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Juni stond in het teken van groei. Daarnaast zijn er in juni definitieve keuzes gemaakt, die invloed hebben op jou en je tweelingziel. Dit heeft alles nog te maken met het eclips-seizoen en de zomerzonnewende die we achter de rug hebben.

Met de zeldzame uitlijning van planeten en de energie van de nieuwe maan in Kreeft, kon jij alles ‘op één lijn’ brengen en zaken rechtzetten. Zowel in je eigen leven als voor je zielsmissie en je tweelingzielenproces. Dit is voor iedereen weer heel anders. Ook gingen we de maand juni uit met de start van Neptunus retrograde in Vissen. Wat is fantasie en wat is realiteit? Kunnen dromen werkelijkheid worden en zo ja; wat kan jij nú doen om dit te bewerkstelligen?

Zelfliefde & loslaten

En daarmee zijn we aangekomen in de maand juli… De thema’s voor tweelingzielen voor juli 2022 zijn zelfliefde en loslaten.

Het stukje zelfliefde (al dan niet met hulp/spiegel van jouw tweelingziel) is een belangrijk thema. Accepteer wat is. Laat los hoe zaken gaan. Houd van jezelf voor wie jij bent. Een proces dat moeilijk kan zijn, maar waar jij veel winst mee kan behalen. Blijf – ondanks alle energie overal – altijd in je eigen kracht en bewandel jouw EIGEN pad. Dit is voor veel tweelingzielen een heel belangrijk stuk! Vergeet niet dat je tweelingziel in jou triggert wat jij mag leren. Het is dus aan jou hoe jij daar dan op reageert.

Als we verder kijken naar triggers, dan is het goed om te benoemen dat ‘gewonde heler’ Chiron deze maand retrograde gaat lopen. Chiron retrograde 2022 in Ram word je nog meer ondersteund om de kracht, het vertrouwen en de moed in jezelf te vinden om je ‘inner demons’ aan te gaan. Maak van je triggers, oude wonden en pijnpunten juist levenslessen. Zie het als potentie; hier kun jij nog in groeien. En om dat te doen, moet je er eerst doorheen gaan. Dit zal je uiteindelijk heel veel kracht geven!

Tweelingzielen energie juli 2022

Juli is dit jaar qua numerologie een 4-maand. Het getal 4 staat voor structuur en stabiliteit. Over het algemeen is dit dus een rustige maand.

In deze periode kan er tussen tweelingzielen meer (fysieke en energetische) afstand zijn omdat één van jullie in een (karmische) relatie zit en voor het gezin kiest deze periode. En omdat Neptunus eind juni retrograde is gaan lopen kan er veel verwarring ontstaan tussen jou en je tweelingziel. Je weet soms gewoon niet meer wat echt is, of wat je eventueel hebt verbeeld. Maak je je eigen verhaal? Wat is werkelijkheid?

Chiron retrograde zal hier nog een schepje bovenop doen wat betreft het helen van oude pijnen en waar jij of je tweelingziel nog aan kan of mag werken.

De afgelopen drie maanden waren voor veel lichtwerkers en tweelingzielen best wel pittige maanden, waarin in je eigenlijk alleen maar hebt opgeruimd en geheeld. En je kon zo weer doorgegaan, want het tweelingzielenproces stopt nooit. Het volgende kwam alweer gauw op je pad. Voor tweelingzielen is het een hele drukke tijd waarin er veel gebeurd.

Wat de zomermaanden je ook brengen… focus je op je eigen heling en je eigen pad. Daar zul je in het najaar, wanneer de blaadjes van de bomen vallen, de vruchten van plukken.

Retrogrades juli 2022

  • Pluto loopt sinds 29 april retrograde, dit duurt nog tot en met 8 oktober
  • Saturnus loopt sinds 4 juni retrograde, dit duurt nog tot en met 23 oktober
  • Neptunus is eind juni (28 juni) retrograde gaan lopen, dit duurt nog tot en met 4 december
  • Chiron retrograde begint 19 juli, dit duurt tot en met 23 december
  • Jupiter retrograde begint 28 juli, dit duurt tot en met 23 november

Zoals je in de lijst hierboven kunt zijn, zijn er momenteel vijf planeten retrograde. Door alle retrogrades worden jij en je tweelingziel aangewezen op het stukje ‘naar binnen keren’ en ‘reflecteren op jezelf’. Jullie worden tot stilstand gebracht (althans, zo lijkt het deze maand misschien wel). Maar niets is minder waar… want het is juist voor veel tweelingzielen in de maand juli (en augustus tot aan de Leeuwenpoort) een heel mooi moment om aan jullie eigen stukken te werken.

De opbouw naar de Leeuwenpoort en de energie van de (belangrijke) Leeuwenpoort zal steeds meer voelbaar. Dit begint al met de nieuwe maan in Leeuw.

Poortdagen juli 2022

Ook in juli hebben we weer te maken met Engelenpoortdagen.

Bekijk hier alle poortdagen 2022.

Volle supermaan in Steenbok

Woensdag 13 juli is de 2e supermaan en dit keer in Steenbok. Lees hier meer over de volle supermaan in Steenbok.

Nieuwe maan in Leeuw

De nieuwe manen van 2022 zijn ontzettend sterk. Ze zetten net zoals de vorige nieuwe maan in juni ontzettend veel kracht bij met alle energie voor een nieuw begin. Tijd om los te laten. De nieuwe maan in Leeuw van juli 2022 is wederom aan het einde van de maand, anderhalve week voor de Leeuwenpoort. Met de nieuwe maan in Leeuw zal je een nieuwe cyclus starten…

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨