Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Leeuw (28 juli 2022)
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Leeuw (28 juli 2022)

Nieuwe maan in Leeuw

Donderdag 28 juli staat de nieuwe maan om om 19.55 uur in Leeuw. Wat betekent de nieuwe maan in Leeuw voor jou? Lees hier over de energie van deze nieuwe maan juli 2022!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Nieuwe maan in Leeuw

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

Deze zomerse dag staat de nieuwe maan in Leeuw, net als de zon op dit moment. Deze nieuwe maan draait om jezelf uitspreken, jezelf op waarde schatten en zelfvertrouwen. Leeuw is altijd de koning(in) te rijk; Leeuw laat zich niet uit het veld slaan en heeft een duidelijke visie. En juist omdat ze zo dicht bij zichzelf blijven, krijgen ze anderen mee in hun verhaal.

En daar zit de les in voor jou deze nieuwe maan van juli 2022. Blijf jezelf, vertrouw op je eigen kunnen en anderen volgen je omdat je authentiek bent.

Doen tijdens deze nieuwe maan

Laat je inner child naar buiten om te vrij te zijn tijdens deze energieke nieuwe maan. Leeuwen zijn speels! Wat vond jij als kind helemaal te gek, maar doe je nu te weinig? Kleuren, dansen, ontdekken, schrijven, bouwen…

Ook is deze nieuwe maan in Leeuw een perfect moment om aan nieuwe, creatieve projecten te werken. Leeuw is een creatief teken dat altijd vol zit met duizend en één ideeën (en veel te weinig tijd om het uit te voeren). Aan inbeeldingsvermogen in ieder geval geen gebrek. Gebruik die energie dan ook in je voordeel. Doe een brainstorm (met jezelf?), maak een vision board of schrijf jezelf helemaal leeg. Uit je hoofd en op papier; dat werkt gelijk motiverend om achter je wensen aan te gaan.

Wat je nog meer kunt verwachten tijdens deze nieuwe maan van juli 2022?

Een zwoele, flirterige zomeravond. Leeuw is een ster in flirten en doet dat ook graag. Speels plagen, knipogen en uitdagen… Dit is een perfecte avond voor een date. Ben je single? Ga er op uit, maak een afspraakje. In een relatie? Datenight voor jullie! Uit eten, een drankje doen en daarna hand in hand een lange wandeling door een (onbekende) stad… De vonken spatten er van af!

Tweelingzielen en de nieuwe maan van juli 2022

De nieuwe maan van juli 2022 heeft op tweelingzielen een uitdagende uitwerking. Juist door de speelse en flirterige energie van Leeuw, kan het zijn dat jullie elkaar ‘toevallig’ tegenkomen deze dagen. Eén blik op elkaar en de Leeuw-energie zet jullie in vuur en vlam. Shit, net als je dacht dat je er ‘klaar’ mee was…

Ben je in deze fysieke wereld momenteel zonder tweelingziel in je leven? Het kan maar zo zijn dat je elkaar ‘toevallig’ tegenkomt. Hoewel toeval niet bestaat ;-). Er wordt door het uitwisselen van een blik veel energie in werking gezet (oogcontact gaat tot diep in je ziel!). Zitten jullie in een periode van geen contact? Tsja, het is altijd lastig wat je dan doet. Je hart schreeuwt het uit, maar je verstand zegt (inmiddels) wat anders. Misschien dat er wel een teken van het universum komt. Een nummer op de radio, dat helemaal past bij jullie. Of dubbele getallen op de klok, zoals 11.11. Weet dat, ook al heb je geen contact met de ander, het gevoel er wel is. Je bent immers altijd met elkaar verbonden.

De tip voor jou, als lezer van dit artikel: maak het contact niet al te ‘zwaar’ en houd het speels. Je hoeft geen gesprekken te voeren over wat er in het verleden tussen jullie is gebeurd. Of wat er juist niet goed ging (of wel). Houd het bij het moment. Een gedag, een luchtig praatje over de omgeving of iets anders dat jullie op dat moment met elkaar verbindt. De aantrekkingskracht tussen jullie is zó groot, dat dit al een ripple-effect kan hebben op toekomstige ontmoetingen. En nogmaals; je zult nooit helemaal van elkaar loskomen.

En weet je? Het gaat bij het tweelingzielenproces helemaal niet om het hebben van contact (al is dat wel wat je hart vurig verlangt). Als jij begrijpt dat jijzelf al alles bent wat je nodig hebt en dat jij al alles in je hebt, heb je geen ander nodig om die ‘leegte’ op te vullen. En dat is het tweelingzielenproces. Dit is precies het mooie van het proces (want je komt er sterker uit, met of zonder tweelingziel aan je fysieke zijde), maar ook het lastige.

Wil je hier over praten met andere tweelingzielen in het proces, of wil je je hart (anoniem) luchten en je verhaal delen? Neem contact met ons op!

Nieuwe maan in Leeuw (28 juli 2022) orakelkaarten

Nieuwe maan in Leeuw 2022 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van juli 2022 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Leeuw in je geboortehoroscoop, met name in Zon, Maan of Venus, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Jupiter retrograde

Oh, en donderdag 28 juli, tijdens deze nieuwe maan, gaat Jupiter retrograde in Ram. De komende vier maanden kun je levenslessen verwachten. Levenslessen die hard kunnen zijn, maar die jou daardoor wel laten groeien. Oh ja, en je mag je gaan opmaken voor de Leeuwenpoort 2022. Deze is sinds 26 juli 2022 geopend, maar piekt op maandag 8 augustus 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨